Trzon wołowy Zupa z makaronem
To będzie teraz powtarzane. Wędzone wołowiny są delikatne. Rosół jest tak głęboki i bogaty. Jest idealny na te deszczowe dni, zimowe dni lub po prostu każdego dnia. Braiing naprawdę pomaga zbudować bulion. Nie pomijaj tego!
Ingredients
4 Gicz wołowa – umyj do czysta, aby usunąć wszelkie fragmenty kości
Sól i pieprz
6 szklanek bulionu wołowego
4-gwiazdkowy anyż
½ laski cynamonu
3 liście laurowe
2 Pomidory polne – pokrojone w kostkę
6 ząbków czosnku
1 Cebula – grubo posiekać
4 Cebula dymka – grubo posiekać
2” Kawałek świeżego imbiru – posiekany
2 łyżki cukru
½ szklanki sosu sojowego
¼ szklanki mirinu
Wykończ miskę:
Makaron
Mały bok choy
Kiełki fasoli
Zielone cebule
Czerwone chili
Cokolwiek chcesz!
Preparation
Zacznij od doprowadzenia wędzarni Bradley do temperatury 250ºF (121.1ºC) przygotowanie kilku biszkoptów piwnych. Gdy urządzenie osiągnie odpowiednią temperaturę, posolić wołowinę i włożyć ją do wędzarni na 2 godziny. Po upływie tego czasu wyjmij z wędzarni i połóż na blacie kuchennym w celu duszenia.
W dużym garnku do zupy dodaj wszystkie składniki. Umieść także wołowinę w garnku, starając się ułożyć ją płasko, aby zachować część kształtu podczas gotowania. Załóż pokrywkę i doprowadź do wrzenia. Pozwól temu gotować się przez około 3 godziny. Będzie gotowe, gdy wołowina będzie miękka.
Wyjąć wołowinę i kości, następnie z bulionu odcedzić resztę składników. Uważaj, będzie gorąco. Umieść oczyszczoną zupę z powrotem na blacie kuchennym i przygotuj się do montażu miski!
Zacznij od umieszczenia w misce ugotowanego makaronu, a następnie połóż na nim dużą ilość wołowiny. Dodaj co jeszcze lubisz. Zalej miskę gorącym bulionem i udekoruj!
Cieszyć się!
Przepis autorstwa: Cory Walby – Kuchnia testowa w sobotni wieczór
Piwo
Drewno
Bisquettes piwny do wędzonych potraw z dodatkiem chmielu. Idealne do wołowiny, kurczaka, żeberek czy kiełbasy.
Shop Now