Smoked Beef Ribs

Wędzony Wołowina Żeberka



Wędzone gorące i szybkie żeberka wołowe w Bradley. Paliłem je w 300 stopniach F (148,9 ° C) przez 1:30 godzin. Następnie owinęłem je folią i położyłem z powrotem na grillu przez dodatkowe 30 minut. Potem je podjąłem i położyłem z powrotem na palacza na 10 minut, aby ten sos stać się ładny i tandetny. Jedyne, co zrobiłbym inaczej, to usuwanie membrany. Albo wtedy byli smokeczni i naprawdę delikatni.

Ingredients

1 szklanka cukru turbinado

1 łyżka wędzonej papryki

2 łyżki grubej soli

1 łyżka czarnego pieprzu

1 łyżeczka mielonej kurkumy

2 kawałki żeberek wołowych

Hikorowe biszkiety

Preparation

Zdobądź dwa kawałki żeberek wołowych i ustaw Bradley na 300 F (148,9 C) stopni

Wędź 5 biszkoptami hikorowymi przez dwie godziny

Po 1 i 1/2 godzinie poszłam dalej i zawinęłam je w folię, posmarowałam sosem BBQ i spryskałam wodą

Włóż je z powrotem na kolejne 30 minut, sprawdź stopień miękkości

Włóż go z powrotem do Bradleya na kolejne 10 minut, aby ponownie podgrzać żeberka

Przepis autorstwa: Gotowanie z ogniem Miguela

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now