Wędzony Pieczeń wołowa
Armadillo Pepper pokaże, jak zrobić wędzoną pieczoną wołowinę. Robienie tej domowej pieczonej wołowiny w profesjonalnym palaczce Bradley P10 jest o wiele bardziej ekonomiczne niż zakup w sklepie spożywczym.
Przyjrzymy okiem na pieczeń, która jest idealna do wykonania tej domowej pieczonej wołowiny, doprawiania, zastosowania dymu, a następnie na ten ładny zwęglenie na zewnątrz, wyłamiemy pistolet z grilla!
Dzisiaj robię 250ºF (lub 121,1 ° C) i zamierzam uderzyć go tym dymem z drewna mesquite przez około godzinę podczas tej pieczonej wołowiny.
Ingredients
4-funtowe oko okrągłej pieczeni wołowej
Nacieranie wołowiną pieprzową pancernika
Preparation
Zdobądź 4-funtowe oko okrągłej pieczonej wołowiny i nałóż na mięso trochę oliwy z oliwek, aby użyć go jako spoiwa do przypraw.
Doprawić za pomocą nacierania wołowiną z papryczką pancerną. Używaj dużo przypraw, ponieważ jest to gruby kawałek wołowiny.
Umieść kawałek mięsa w wędzarni Bradley Smoker P10 i przyciśnij go sondą do mięsa.
Ustawić na 250 stopni (121,1 Celsjusza) z bisquettes mesquite na 1 godzinę.
Następnie wyjmij kawałek mięsa z wędzarni i jeśli chcesz, możesz użyć żeliwnego garnka, ale na filmie do przyciemnienia mięsa używam pistoletu do grillowania.
Odwróć go i grilluj drugą stronę za pomocą pistoletu. Pozostawić do ostygnięcia i wstawić do lodówki na 45-55 minut.
Czas to pokroić i cieszyć się.
Mesquite
Drewno
Jako najmocniejszy z gatunków wędzonych, doskonale uzupełnia bogate mięsa, takie jak stek, kaczka i jagnięcina, swoim mocniejszym, nieco słodszym i delikatniejszym niż Hikora smakiem.
Shop Now