Smoked Roast Beef

Wędzony Pieczeń wołowa



Armadillo Pepper pokaże, jak zrobić wędzoną pieczoną wołowinę. Robienie tej domowej pieczonej wołowiny w profesjonalnym palaczce Bradley P10 jest o wiele bardziej ekonomiczne niż zakup w sklepie spożywczym.

Przyjrzymy okiem na pieczeń, która jest idealna do wykonania tej domowej pieczonej wołowiny, doprawiania, zastosowania dymu, a następnie na ten ładny zwęglenie na zewnątrz, wyłamiemy pistolet z grilla!

Dzisiaj robię 250ºF (lub 121,1 ° C) i zamierzam uderzyć go tym dymem z drewna mesquite przez około godzinę podczas tej pieczonej wołowiny.

Ingredients

4-funtowe oko okrągłej pieczeni wołowej

Nacieranie wołowiną pieprzową pancernika

Preparation

Zdobądź 4-funtowe oko okrągłej pieczonej wołowiny i nałóż na mięso trochę oliwy z oliwek, aby użyć go jako spoiwa do przypraw.

Doprawić za pomocą nacierania wołowiną z papryczką pancerną. Używaj dużo przypraw, ponieważ jest to gruby kawałek wołowiny.

Umieść kawałek mięsa w wędzarni Bradley Smoker P10 i przyciśnij go sondą do mięsa.

Ustawić na 250 stopni (121,1 Celsjusza) z bisquettes mesquite na 1 godzinę.

Następnie wyjmij kawałek mięsa z wędzarni i jeśli chcesz, możesz użyć żeliwnego garnka, ale na filmie do przyciemnienia mięsa używam pistoletu do grillowania.

Odwróć go i grilluj drugą stronę za pomocą pistoletu. Pozostawić do ostygnięcia i wstawić do lodówki na 45-55 minut.

Czas to pokroić i cieszyć się.

Mesquite
 Drewno

Bisquettes Mesquite dla palaczy Bradley

Jako najmocniejszy z gatunków wędzonych, doskonale uzupełnia bogate mięsa, takie jak stek, kaczka i jagnięcina, swoim mocniejszym, nieco słodszym i delikatniejszym niż Hikora smakiem.

Shop Now