Serowy Karmelizowana cebula i grzyb portobello Wędzony przepis na tłuste
Dzisiaj chciałbym podzielić się z wami świetnym przepisem na przygotowanie się do palacza Bradleya. Może to wydawać się skomplikowane, ale jest bardzo proste i łatwe. Postępuj zgodnie z szczegółowymi instrukcjami, a możesz mieć tandetną karmelizowaną cebulę i grzyb Portobello wędzony tłuszcz w mniej niż 3 godziny.
Ingredients
3 łyżki masła
2 Cebule - posiekane
2 grzyby Portobello - pokrojone w bardzo drobną kostkę
1 funt mielonej wołowiny
½ Funt mielonej wieprzowiny
2 łyżki sosu Worcestershire
1 łyżka octu balsamicznego
½ Łyżeczka czosnku w proszku
½ łyżeczka suszonego oregano
½ Suszony tymianek
½ Łyżeczka mielonego czarnego pieprzu
1 łyżeczka soli
1 ½ Kubki startego sera mozzarella
Preparation
Rozpuść masło w rondlu na średnim ogniu. Dodać cebulę i grzyby portobello. Smaż, aż się karmelizują. Odstawić do osiągnięcia temperatury pokojowej.
Wymieszaj mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, sos Worcestershire, ocet balsamiczny, proszek czosnkowy, oregano, tymianek, pieprz i sól, aż dobrze się połączą. Rozwałkuj mieszaninę mięsną na kwadrat o wymiarach 10 x 10 cali. Zwiń w dużą torebkę do zamrażania lub na papierze pergaminowym, aby mięso łatwo zwinęło się w tłuszcz.
Rozłóż mieszankę cebuli i grzybów na środku kiełbasy. Połóż startą mozzarellę na wierzchu warzyw.
Zwiń tłuszcz tak, aby ser, cebula i grzyby były całkowicie otoczone mieszanką mięsną. Umieść tłuszcz na stojaku wędzarniczym.
Ustaw wędzarnię Bradley na 250°F. Wędź tłusto przez około 2 ½ godzin przy użyciu Bisquettes Special Blend. Wyjąć, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 165°C°F.
Przepis Przez Steve Cylka
Specjalny
Mieszanka
Specjalnie stworzony, aby nadać wyrazisty smak każdemu daniu i dobrze komponuje się z drobiem, rybami, owocami morza, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną, dziczyzną i ptastwem wodnym.
Shop Now