Onion and mushroom smoked beef meatloaf

Serowy Karmelizowana cebula i grzyb portobello Wędzony przepis na tłuste



Dzisiaj chciałbym podzielić się z wami świetnym przepisem na przygotowanie się do palacza Bradleya. Może to wydawać się skomplikowane, ale jest bardzo proste i łatwe. Postępuj zgodnie z szczegółowymi instrukcjami, a możesz mieć tandetną karmelizowaną cebulę i grzyb Portobello wędzony tłuszcz w mniej niż 3 godziny.

Ingredients

3 łyżki masła

2 Cebule - posiekane

2 grzyby Portobello - pokrojone w bardzo drobną kostkę

1 funt mielonej wołowiny

½ Funt mielonej wieprzowiny

2 łyżki sosu Worcestershire

1 łyżka octu balsamicznego

½ Łyżeczka czosnku w proszku

½ łyżeczka suszonego oregano

½ Suszony tymianek

½ Łyżeczka mielonego czarnego pieprzu

1 łyżeczka soli

1 ½ Kubki startego sera mozzarella

Preparation

Rozpuść masło w rondlu na średnim ogniu. Dodać cebulę i grzyby portobello. Smaż, aż się karmelizują. Odstawić do osiągnięcia temperatury pokojowej.

Wymieszaj mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, sos Worcestershire, ocet balsamiczny, proszek czosnkowy, oregano, tymianek, pieprz i sól, aż dobrze się połączą. Rozwałkuj mieszaninę mięsną na kwadrat o wymiarach 10 x 10 cali. Zwiń w dużą torebkę do zamrażania lub na papierze pergaminowym, aby mięso łatwo zwinęło się w tłuszcz.

Rozłóż mieszankę cebuli i grzybów na środku kiełbasy. Połóż startą mozzarellę na wierzchu warzyw.

Zwiń tłuszcz tak, aby ser, cebula i grzyby były całkowicie otoczone mieszanką mięsną. Umieść tłuszcz na stojaku wędzarniczym.

Ustaw wędzarnię Bradley na 250°F. Wędź tłusto przez około 2 ½ godzin przy użyciu Bisquettes Special Blend. Wyjąć, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 165°C°F.

Przepis Przez Steve Cylka

Specjalny
Mieszanka

Specjalna mieszanka bisquettes dla palaczy Bradley

Specjalnie stworzony, aby nadać wyrazisty smak każdemu daniu i dobrze komponuje się z drobiem, rybami, owocami morza, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną, dziczyzną i ptastwem wodnym.

Shop Now