Smoked Meatloaf Wrapped in Bacon Recipe

Wędzony Meatloaf owinięty boczkiem Przepis



Ten niesamowicie delikatny i soczysty pieczeń jest owinięta boczkiem podczas wędzonego aromatem drewna hikorowego. Jeden kawałek tego niezwykłego owiniętego przez boczku wędzonego pieczeni z aromatem dymu Hickory sprawi, że pragniesz więcej. Nie zapomnij o wyśmienitym bochecie, który maleje ser na całym talerzu, podczas gdy ty chrupisz ten przysmak!

Ingredients

2 funty świeżej, chudej mielonej wołowiny

1 Jajko – lekko ubite

½ szklanki bułki tartej

1 ½ łyżeczki soli

1 łyżeczka czosnku w proszku

1 łyżeczka proszku cebulowego

1 łyżeczka mielonego czarnego pieprzu

1 łyżeczka suszonego oregano

½ łyżeczki pieprzu cayenne

1 szklanka startego sera

6 do 8 cienkich pasków boczku

Bisquettes o smaku Bradleya - hikora

Preparation

W dużej misce połącz wszystkie składniki oprócz sera i boczku. Zagniataj mieszaninę rękami, aż wszystko zostanie całkowicie połączone i dokładnie wymieszane.

Z masy mięsnej uformuj płaski, kwadratowy kształt, połóż ser na środku i zawiń mięso tak, aby ser był całkowicie przykryty. Owinąć bochenek bochenkiem (można go przytrzymać wykałaczkami).

Uruchom wędzarnię, używając biszkietów z drewna hikorowego i piekarnika o temperaturze 250°F (121,1°C). Gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160°F (71,1°C).

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now