Wędzony Meatloaf owinięty boczkiem Przepis
Ten niesamowicie delikatny i soczysty pieczeń jest owinięta boczkiem podczas wędzonego aromatem drewna hikorowego. Jeden kawałek tego niezwykłego owiniętego przez boczku wędzonego pieczeni z aromatem dymu Hickory sprawi, że pragniesz więcej. Nie zapomnij o wyśmienitym bochecie, który maleje ser na całym talerzu, podczas gdy ty chrupisz ten przysmak!
Ingredients
2 funty świeżej, chudej mielonej wołowiny
1 Jajko – lekko ubite
½ szklanki bułki tartej
1 ½ łyżeczki soli
1 łyżeczka czosnku w proszku
1 łyżeczka proszku cebulowego
1 łyżeczka mielonego czarnego pieprzu
1 łyżeczka suszonego oregano
½ łyżeczki pieprzu cayenne
1 szklanka startego sera
6 do 8 cienkich pasków boczku
Bisquettes o smaku Bradleya - hikora
Preparation
W dużej misce połącz wszystkie składniki oprócz sera i boczku. Zagniataj mieszaninę rękami, aż wszystko zostanie całkowicie połączone i dokładnie wymieszane.
Z masy mięsnej uformuj płaski, kwadratowy kształt, połóż ser na środku i zawiń mięso tak, aby ser był całkowicie przykryty. Owinąć bochenek bochenkiem (można go przytrzymać wykałaczkami).
Uruchom wędzarnię, używając biszkietów z drewna hikorowego i piekarnika o temperaturze 250°F (121,1°C). Gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160°F (71,1°C).
Amerykański orzech biały
Drewno
Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.
Shop Now