Roquefort Steer Burger Recipe

Wędzony ROQUEFORT STOWER BURGER Przepis



To burger, który jest niezwykły i świetny. Ma zaskakujący zwrot akcji. Brak keczupu lub musztardy. Stamtąd to zależy od Ciebie. Możesz grillować lub palić burgera. Wolę palić w temperaturze 200 ° F przez około 20 minut, a następnie uderzać w grilla, aż do zakończenia.

Ingredients

Karkówka mielona sezonowana – tłuszcz nadaje lepszy smak

Bułka burgerowa z nasionami sezamu

Preparation

Zrób burgery o grubości około ½ cala i wystarczająco duże, aby całkowicie przykryć dużą bułkę burgerową z nasionami sezamu. Sól i pieprz do smaku. Skończą się na wadze około ⅓ + funtów każdy.

Umieścić w nagrzanej do 200°F wędzarni i wędzić przez 20 minut. Następnie wyjmij je z wędzarni i dokończ smażenie na grillu.

Lub po prostu całkowicie ugotuj na grillu.

Lekko podsmaż bułkę i posmaruj dobrym sosem Roquefort po obu stronach bułki.

Na wierzch połóż burgera z cebulą i marynatą Vlasic Hamburger Dill. PLUS: cokolwiek przyjdzie Ci do głowy (sałata, pomidor, bekon itp.).

Cieszyć się

Szef kuchniBill