Smoked Sloppy Joes Recipe
Smoked Sloppy Joes are simple sandwiches that are a comfort food favorite. Smoking the ground beef and adding a basic sauce makes this simple dish even more tasty!
Ingredients
1 funt mielonej wołowiny
1 łyżka koncentratu pomidorowego
½ cebuli - posiekanej
3 Ząbki czosnku, posiekane
1 łyżka oleju
1 szklanka pomidorów z puszki
¼ szklanki brązowego cukru
2 łyżki Dijonu
1 łyżka Worcestershire
1 łyżeczka cayenne
Sól i pieprz do smaku
4 bułki
Bisquettes o smaku Bradleya – Mesquite
Preparation
Na żeliwnej patelni rozgrzej olej.
Smaż cebulę, czosnek i mieloną wołowinę, aż wołowina się zrumieni.
Wymieszaj pozostałe składniki.
Rozgrzej wędzarnię do temperatury 200–250°F z ciastkami Mesquite i umieść w niej żeliwną patelnię.
Wędź przez 1 ½ – 2 godziny i podawaj na gorąco z ulubionymi bułeczkami.
Leny Clayton
Mesquite
Drewno
Jako najmocniejszy z gatunków wędzonych, doskonale uzupełnia bogate mięsa, takie jak stek, kaczka i jagnięcina, swoim mocniejszym, nieco słodszym i delikatniejszym niż Hikora smakiem.
Shop Now