Smoked Beef Cheeks on a Brioche Bun Recipe

Wędzony Policzki wołowe na przepisu na bułkę brioche



Jeśli podoba Ci się bogaty, mocny smak, który jest dostarczany z mostkiem grilla, to czekają uczta z wędzonymi policzkami wołowczymi - wszystko smokey i soczystym smaku z zaledwie jedną trzecią czasu gotowania!

Ingredients

Policzki wołowe

Sól

Czarny pieprz

Bułka Brioche

Sos barbecue

Opcjonalny:

Biszkiety z drewna hikorowego

Preparation

Dopraw policzki wołowe dużą ilością soli i czarnego pieprzu.

Umieść policzki wołowe w wędzarni i wędź w temperaturze 250°F lub 120°C przez 2 godziny. Opcjonalny: użyj biszkoptów hikorowych, aby uzyskać dodatkowy aromat dymu.

Po 2 godzinach ułóż policzki wołowe w naczyniu foliowym i przykryj warstwą folii.

Umieść miskę foliową z powrotem w wędzarni na dodatkowe 2 godziny w temperaturze 250°F lub 120°C.

Przed rozdrobnieniem odczekaj 30 minut, aby policzki wołowe odpoczęły.

Podawać z podpieczoną bułką brioche i polać mięso sosem barbecue.

Przepis autorstwa: Gotowanie z ogniem Miguela

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now