Meatball in smoker ready

Wędzone pikantne wypchane Tandetne klopsiki Przepis



Ten wędzony pikantne wypchane tandetne przepis na klopsiki to świetna przekąska, którą można podać na imprezie lub dowolnej okazji do zabawy, jest to faworyt na imprezie! Wędzone klopsiki są łatwe do zrobienia bez zamieszania, gdy będą w palaczu, i będą miały dodatkowy smak, przenosząc przekąskę na nowy poziom.

Ingredients

1 funt uziemionego uchwytu

½ szklanki startego parmezanu

½ szklanki posiekanego cheddara

½ szklanki drobno posiekanej cebuli

1/3 szklanki drobno posiekanego jalapeno (opcjonalnie dla dodatkowej przyprawy)

1 duże jajko (całość)

¼ szklanki Worcestershire

¼ szklanki mieszanki ziół Bradley's Rub

½ szklanki ulubionego sosu BBQ

¼ do ½ cala kostki cheddara, pieprzu lub innego ulubionego sera

Preparation

Temperatura palacza: 225-240°F

Temperatura wykończenia mięsa: 160°F

Polecane drewno: jabłko

Wszystkie składniki wymieszaj ręcznie i uformuj klopsiki, ściskając mięso dłonią.

Upewnij się, że w każdym klopsiku znajduje się ½-calowa kostka sera

Jeśli chcesz, możesz teraz polać sosem BBQ i posypać tartym serem

Jabłko
 Drewno

Bisquettes jabłkowy dla palaczy Bradley

Lekki, owocowy i lekko słodki aromat dymu, który łączy się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i serem.

Shop Now