Smoked Meatballs Recipe

Wędzony klopsy przepis



Rozkoszuj się ostatecznym doświadczeniem klopsików z tym przepysznym przepisem. Łącząc idealną mieszankę mielonej wołowiny i wieprzowiny, doprawiona aromatycznymi ziołami, przyprawami i sosem Worcestershire, te delikatne klopsiki są wędzone do perfekcji, zanim stłumią sosem marinara, zwieńczone Mozzarella Buffalo i wykończone w paleniu dla palenia, aby nie docenić. aromatyczna i tandetna rozkosz.

Ingredients

1 funt mielonej wołowiny

1 funt mielonej wieprzowiny

2 jajka

2 szklanki bułki tartej namoczonej w ⅓ mleka

2 łyżki sosu Worcestershire

1 łyżeczka soli morskiej

1 łyżeczka płatków chili

1 łyżeczka mielonego czarnego pieprzu

1,5 szklanki startego parmezanu

Pół pokrojonej w kostkę cebuli

6 Zmiażdżonych ząbków czosnku

1 łyżeczka suszonego oregano

Preparation

Wymieszaj oregano, ząbki czosnku, cebulę, czarny pieprz, płatki chili, sól morską, sos worcestershire, bułkę tartą, mleko, jajka, wieprzowinę i wołowinę razem.

Po wymieszaniu składników zwiń je w kulkę odpowiedniej wielkości i umieść w wędzarni Bradley, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 49°C.

Gdy klopsiki będą już gotowe, ułóż je na żeliwnej patelni, polej wybranym sosem marinara i posyp kawałkami mozzarelli bawolej.

Włóż żeliwną patelnię z powrotem do wędzarni, aż osiągniesz wewnętrzną temperaturę 160°F (71°C) i gotowe!

*Jeśli chcesz, możesz dodać więcej świeżo startego parmezanu, aby dodać smaku!*

Przepis autorstwa: grill i butelki