Smoked burger

Wędzony Domowe hamburgery Przepis



Pyszny przepis na domowe wędzone hamburgery. Dobrze, że możesz to zrobić tak, jak ci się podoba.

Ingredients

2 funty chudej mielonej wołowiny

3-4 paski boczku – posiekane

¼ cebuli - posiekana

3 Posiekane zielone cebule

1 jajko

1 łyżeczka czosnku w proszku

½ łyżeczki cayenne

Sól pieprz

Preparation

Połącz wszystkie składniki, aż zostaną dobrze wymieszane

Uformuj 8-10 kotletów, mocno je dociśnij

Wędź burgery z biszkietami Bradley Oak w temperaturze 200°F, aż do osiągnięcia wewnętrznej temperatury 160°F

Zbuduj burgery na swój sposób i ciesz się nimi!

Dąb
 Drewno

Biszkiety dębowe dla wędzarzy Bradley

Najbardziej wszechstronnym drewnem ze wszystkich jest dąb. Szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i dziczyzną.

Shop Now