Wędzony Domowe hamburgery Przepis
Pyszny przepis na domowe wędzone hamburgery. Dobrze, że możesz to zrobić tak, jak ci się podoba.
Ingredients
2 funty chudej mielonej wołowiny
3-4 paski boczku – posiekane
¼ cebuli - posiekana
3 Posiekane zielone cebule
1 jajko
1 łyżeczka czosnku w proszku
½ łyżeczki cayenne
Sól pieprz
Preparation
Połącz wszystkie składniki, aż zostaną dobrze wymieszane
Uformuj 8-10 kotletów, mocno je dociśnij
Wędź burgery z biszkietami Bradley Oak w temperaturze 200°F, aż do osiągnięcia wewnętrznej temperatury 160°F
Zbuduj burgery na swój sposób i ciesz się nimi!
Dąb
Drewno
Najbardziej wszechstronnym drewnem ze wszystkich jest dąb. Szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i dziczyzną.
Shop Now