Smoked Corned Beef Recipe

Wędzony Peklowana wołowina Przepis



Po latach duszenia, parowania, gotowania, grillowania itp. Znalazłem jeden z najłatwiejszych i najlepszych sposobów na przygotowanie wędzonej peklowanej wołowiny. Możesz spróbować. To jest świetne!

Paliłem mostek płasko jakiś czas temu i odłożył punkt na bok, aby zrobić peklowaną wołowinę. Użyłem solanki do tego i była to tylko sól i przyprawy. Tylko upewnij się, że folia nie ma gdzieś wycieku ani łzy, pozwalając na ucieczkę pary.

Po utwardzaniu przez 10 dni spłukałem i włożyłem garnek. Następnie pokryty wodą i marynowaniem przypraw.

Pozwól gotować, aż będzie prawie miękkie, a następnie wrzucił domowe tatery.

Godzina później wrzuciła marchewkę.

I nie zapomnij o sosie. To dobre ulepszenie.

Ingredients

Peklowana wołowina (dowolny rozmiar)

Grubo mielony pieprz

6 cebul - pokrojonych w plasterki ¼ Lub  cala grubości

1 duży arkusz folii o dużej wytrzymałości

Preparation

Peklowaną wołowinę ułóż na folii i posyp grubym pieprzem.

Połóż na nim plasterki cebuli, w razie potrzeby przytrzymując je wykałaczkami.

Przymocuj folię od góry, a następnie po bokach, pozostawiając w środku przestrzeń powietrzną, ale tak, aby płyn nie mógł wyciekać.

Umieścić na patelni o głębokości co najmniej 2 cali. Piec w 350°F (176.7°C) piekarnika na 3 godziny (niezależnie od wielkości).


Ugotuj lub ugotuj wybraną kapustę, marchewkę i ziemniaki w sokach odsączonych z patelni (plus trochę dodatkowego płynu, jeśli to konieczne).

Opcjonalnie: Podczas gotowania warzyw posmaruj wołowinę 1 szklanką brązowego cukru i ¼ filiżanka musztardy.


Piec bez przykrycia 15 minut w godz 350°F (176.7°C).