Wędzony Peklowana wołowina Przepis
Po latach duszenia, parowania, gotowania, grillowania itp. Znalazłem jeden z najłatwiejszych i najlepszych sposobów na przygotowanie wędzonej peklowanej wołowiny. Możesz spróbować. To jest świetne!
Paliłem mostek płasko jakiś czas temu i odłożył punkt na bok, aby zrobić peklowaną wołowinę. Użyłem solanki do tego i była to tylko sól i przyprawy. Tylko upewnij się, że folia nie ma gdzieś wycieku ani łzy, pozwalając na ucieczkę pary.
Po utwardzaniu przez 10 dni spłukałem i włożyłem garnek. Następnie pokryty wodą i marynowaniem przypraw.
Pozwól gotować, aż będzie prawie miękkie, a następnie wrzucił domowe tatery.
Godzina później wrzuciła marchewkę.
I nie zapomnij o sosie. To dobre ulepszenie.
Ingredients
Peklowana wołowina (dowolny rozmiar)
Grubo mielony pieprz
6 cebul - pokrojonych w plasterki ¼ Lub ⅜ cala grubości
1 duży arkusz folii o dużej wytrzymałości
Preparation
Peklowaną wołowinę ułóż na folii i posyp grubym pieprzem.
Połóż na nim plasterki cebuli, w razie potrzeby przytrzymując je wykałaczkami.
Przymocuj folię od góry, a następnie po bokach, pozostawiając w środku przestrzeń powietrzną, ale tak, aby płyn nie mógł wyciekać.
Umieścić na patelni o głębokości co najmniej 2 cali. Piec w 350°F (176.7°C) piekarnika na 3 godziny (niezależnie od wielkości).
Ugotuj lub ugotuj wybraną kapustę, marchewkę i ziemniaki w sokach odsączonych z patelni (plus trochę dodatkowego płynu, jeśli to konieczne).
Opcjonalnie: Podczas gotowania warzyw posmaruj wołowinę 1 szklanką brązowego cukru i ¼ filiżanka musztardy.
Piec bez przykrycia 15 minut w godz 350°F (176.7°C).