Wędzony Suszona Wołowina Przepis
Jest to bardzo prosty i praktyczny sposób na stworzenie własnej wędzonej wołowiny.
Ingredients
Okrągłe nacięcie o masie 5 funtów ¼ w plasterkach
Hi Mountain Jerky Cure (mieszanka pieprzu)
Preparation
Wymieszaj zgodnie z instrukcją dołączoną do suszonej kuracji
Posyp równomiernie plasterki utwardzaczem
Odstawić do lodówki na 1-2 dni
Palenie:
Wędź 1 hikorą, 2 wiśniami i 1 hikorą
Gotuj w temperaturze 250°F przez 4-5 godzin lub do pożądanego stopnia wysmażenia
Pamiętaj o obracaniu stojaków co godzinę
Amerykański orzech biały
Drewno
Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.
Shop Now