Beef Jerky Recipe

Wędzony Suszona Wołowina Przepis



Jest to bardzo prosty i praktyczny sposób na stworzenie własnej wędzonej wołowiny.

Ingredients

Okrągłe nacięcie o masie 5 funtów ¼ w plasterkach

Hi Mountain Jerky Cure (mieszanka pieprzu)

Preparation

Wymieszaj zgodnie z instrukcją dołączoną do suszonej kuracji

Posyp równomiernie plasterki utwardzaczem

Odstawić do lodówki na 1-2 dni

Palenie:

Wędź 1 hikorą, 2 wiśniami i 1 hikorą

Gotuj w temperaturze 250°F przez 4-5 godzin lub do pożądanego stopnia wysmażenia

Pamiętaj o obracaniu stojaków co godzinę

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now