How to Make a Smoked Hamburger

Jak zrobić Wędzony hamburger



Szukasz pysznego, dymnego burgera? Nie szukaj dalej niż ten przepis Smokin 'z Joe! Wykonane z szczupłej mielonej wołowiny, kremowej, pokrojonej w kostkę cebuli i sosu Worcestershire, te hamburgery są powolne w palaczu, a następnie grillowane do perfekcji dla przepysznego, dymnego smaku.

Ingredients

1 funt chudej mielonej wołowiny pochodzącej od zwierząt karmionych trawą

1 jajko

¼ szklanki kremu

1 łyżeczka czosnku w proszku

1 łyżeczka soli koszernej

1 łyżeczka mielonego pieprzu

¼ szklanki bułki tartej

1 Mała cebula pokrojona w kostkę

1 łyżka sosu Worcestershire

Preparation

Do miski włóż wołowinę, jajko, śmietanę, proszek czosnkowy, sól, pieprz, bułkę tartą, pokrojoną w kostkę cebulę, sos Worcestershire i wymieszaj wszystko rękami.

Rozwałkuj mieszankę wołową, aż uzyska kształt kuli.

Pokrój mieszankę wołową na cztery części, a następnie rozbij je na kształt burgera.

Umieść kotlety wołowe w wędzarni, ustaw temperaturę gotowania na 225°F (107°C), czas gotowania na 1 godzinę i 20 minut, a czas wędzenia na 1 godzinę i 20 minut.

Gdy czas się skończy, przynieś burgery i grilluj je przez 10 minut.

Po zakończeniu grillowania połóż je na kawałku chleba lub czymkolwiek chcesz.

Przepis autorstwa: Palę z Joe