How to make Smoked Picanha Roast

Jak zrobić wędzone Pieczeń Picanha



Ta pieczeń Picanha autorstwa Gerardo ma niesamowite smaki i słodki i delikatny smak, nie chcesz tego przegapić!

Ingredients

1 kg picanhy

Sól kamienna

Pieprz

Preparation

*Przede wszystkim włącz wędzarnię Bradley P-10 i pozwól jej palić przez około 20 minut, zanim włożysz picanhę*

Weź sól kamienną i posyp ją całą picanhę. Pamiętaj, aby posypać go z obu stron.

Posyp picanha pieprzem.

Dodaj picanhę do wędzarni Bradley P-10 i ustaw temperaturę na 121°C na godzinę. Po godzinie sprawdź picanhę i upewnij się, że temperatura wewnątrz wynosi 46°C.

Pozwól picanha odpocząć w wędzarni Bradley przez kolejne 25 minut.

Rozgrzej patelnię i smaż picanhę przez 2 minuty z każdej strony, a następnie pozwól picanha odpocząć przez kolejne 15 minut.

Pokrój picanhę i ciesz się smakiem!

Przepis autorstwa: Grille Grodzkie