Jak zrobić wędzone Pieczeń Picanha
Ta pieczeń Picanha autorstwa Gerardo ma niesamowite smaki i słodki i delikatny smak, nie chcesz tego przegapić!
Ingredients
1 kg picanhy
Sól kamienna
Pieprz
Preparation
*Przede wszystkim włącz wędzarnię Bradley P-10 i pozwól jej palić przez około 20 minut, zanim włożysz picanhę*
Weź sól kamienną i posyp ją całą picanhę. Pamiętaj, aby posypać go z obu stron.
Posyp picanha pieprzem.
Dodaj picanhę do wędzarni Bradley P-10 i ustaw temperaturę na 121°C na godzinę. Po godzinie sprawdź picanhę i upewnij się, że temperatura wewnątrz wynosi 46°C.
Pozwól picanha odpocząć w wędzarni Bradley przez kolejne 25 minut.
Rozgrzej patelnię i smaż picanhę przez 2 minuty z każdej strony, a następnie pozwól picanha odpocząć przez kolejne 15 minut.
Pokrój picanhę i ciesz się smakiem!
Przepis autorstwa: Grille Grodzkie