How To Make Smoked Pot Roast

Jak zrobić wędzone Mięso duszone



Klasyk gospodarstwa domowego na niedzielne spotkanie rodzinne. Ta wędzona pieczeń garnka jest delikatna i pełna smaku.

Ingredients

Piec:

3 funty pieczeni karczku

1 łyżeczka czosnku w proszku

1 łyżeczka soli koszernej

1 łyżeczka proszku cebulowego

1 łyżeczka czarnego pieprzu

Udusić:

2 szklanki obranej cebuli perłowej

2 szklanki przekrojonych na pół ziemniaków Red Bliss

2 szklanki marchewki, pokrojonej w plasterki

2 szklanki bulionu wołowego

1 szklanka czerwonego wina

1 łyżka świeżego tymianku

1 łyżeczka proszku chili ancho

1 łyżka świeżego rozmarynu

2 Suszona papryka chipotle

Preparation

Połącz proszek cebulowy, sól koszerną, proszek cebulowy i pieprz i natrzyj pieczeń mieszanką.

Ustaw temperaturę wędzarni na 82°C i rozgrzej ją.

Wędzić pieczeń przez 1 1/2 godziny. Do tego przepisu możesz użyć biszkoptów pekan.

Następnie wyjmij pieczeń z wędzarni, dokończysz ją na grillu. Rozgrzej grill do 135°C (275°F).

Do dużego holenderskiego piekarnika dodaj wędzoną pieczeń, cebulę, ziemniaki, marchewkę, bulion wołowy, czerwone wino, tymianek, proszek ancho chile, rozmaryn i papryczkę chipotle.

Umieść holenderski piekarnik na grillu i smaż pieczeń przez 4 do 5 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.

Pikan
 Drewno

Bisquettes Pecan dla palaczy Bradley

Dzięki słodkiemu i łagodnemu smakowi, dzięki czemu jest łagodniejszym kuzynem Hickory, Pecan Bisquettes dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną, dziczyzną i ptastwem wodnym.

Shop Now