How to Make Smoked Beef Brisket Recipe

Jak zrobić wędzone Mostek przepis



Przygotuj się na przepyszną ucztę z tym pysznym przepisem na mostek autorstwa Marc's On the Grill. Wcierany kuszącą mieszanką musztardy, Cucamonga BBQ i pocierania kawy i wędzony przez 21 godzin z drewnem hikorowym, ten soczysty i aromatyczny mostek sprawi, że pragniesz więcej!

Ingredients

Mostek 14 funtów

½ Filiżanka musztardy

½ Filiżanka Cucamonga BBQ Rub

½ Nacieranie kawą

16 Drewno hikorowe

sok jabłkowy

Preparation

Posmaruj mostek musztardą po obu stronach, następnie posyp mostek Cucamonga BBQ Rub i natrzyj mostek kawą.

Kontynuuj umieszczanie drewna hikorowego w wędzarni Bradley.

Umieść mostek w wędzarni Bradley Smoker i wędź przez 21 godzin w temperaturze 205°F (96°C).

Po 21 godzinach wyjmij mostek i przykryj go ręcznikiem na 2 godziny, a następnie pokrój mostek i ciesz się smakiem!

Przepis autorstwa: Marc jest na grillu

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now