Jak zrobić wędzone Mostek przepis
Przygotuj się na przepyszną ucztę z tym pysznym przepisem na mostek autorstwa Marc's On the Grill. Wcierany kuszącą mieszanką musztardy, Cucamonga BBQ i pocierania kawy i wędzony przez 21 godzin z drewnem hikorowym, ten soczysty i aromatyczny mostek sprawi, że pragniesz więcej!
Ingredients
Mostek 14 funtów
½ Filiżanka musztardy
½ Filiżanka Cucamonga BBQ Rub
½ Nacieranie kawą
16 Drewno hikorowe
sok jabłkowy
Preparation
Posmaruj mostek musztardą po obu stronach, następnie posyp mostek Cucamonga BBQ Rub i natrzyj mostek kawą.
Kontynuuj umieszczanie drewna hikorowego w wędzarni Bradley.
Umieść mostek w wędzarni Bradley Smoker i wędź przez 21 godzin w temperaturze 205°F (96°C).
Po 21 godzinach wyjmij mostek i przykryj go ręcznikiem na 2 godziny, a następnie pokrój mostek i ciesz się smakiem!
Przepis autorstwa: Marc jest na grillu
Amerykański orzech biały
Drewno
Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.
Shop Now