Wędzony Jerk wcierał żebra
Palą te palant wcierały żebra i nadaj im prawdziwy karaibski smak. Zacznij od marynowania ich rumem i jamajską palantami przypraw. I uzupełnij to naszymi Bisquettes Caribbean Blend Bisquettes.
Ingredients
2 ruszty żeberek wieprzowych
Do sosu:
4 łyżki przyprawy Jamaican Jerk (w formie pasty lub suchej mieszanki)
¼ szklanki brązowego cukru
¼ szklanki sosu sojowego
¼ szklanki rumu
Bisquettes o smaku Bradleya – najwyższej jakości mieszanka karaibska
Preparation
Mieszamy składniki na sos.
Połowę sosu polej żeberka i marynuj przez 4 godziny.
Rozgrzej wędzarnię do 225°F z bisquettes Premium Caribbean Blend.
Wędzone żeberka przez 5-6 godzin, polewane sosem co godzinę.
Przepis: Lena Clayton
Karaiby
Mieszanka
Karaibskie bisquettes z dodatkiem ziela angielskiego dobrze komponują się z kurczakiem, wołowiną, dziczyzną, jagnięciną, drobiem i warzywami.
Shop Now