Jerk Rubbed Ribs

Wędzony Jerk wcierał żebra



Palą te palant wcierały żebra i nadaj im prawdziwy karaibski smak. Zacznij od marynowania ich rumem i jamajską palantami przypraw. I uzupełnij to naszymi Bisquettes Caribbean Blend Bisquettes.

Ingredients

2 ruszty żeberek wieprzowych

Do sosu:

4 łyżki przyprawy Jamaican Jerk (w formie pasty lub suchej mieszanki)

¼ szklanki brązowego cukru

¼ szklanki sosu sojowego

¼ szklanki rumu

Bisquettes o smaku Bradleya – najwyższej jakości mieszanka karaibska

Preparation

Mieszamy składniki na sos.

Połowę sosu polej żeberka i marynuj przez 4 godziny.

Rozgrzej wędzarnię do 225°F z bisquettes Premium Caribbean Blend.

Wędzone żeberka przez 5-6 godzin, polewane sosem co godzinę.

Przepis: Lena Clayton

Karaiby
Mieszanka

Bisquettes z mieszanki karaibskiej dla wędzarni Bradley

Karaibskie bisquettes z dodatkiem ziela angielskiego dobrze komponują się z kurczakiem, wołowiną, dziczyzną, jagnięciną, drobiem i warzywami.

Shop Now