Wędzony Boston Wieprzowina Krupon
To pyszny przepis na delikatny i soczysty bostoński tyłek wieprzowy. Nie wymaga wielu składników i nadal jest warte smaku!
Ingredients
3 bostoński tyłek wieprzowy (warty 13 funtów)
Masło kreolskie Cajun
Wtryskiwacz
marynata
Mnóstwo grilla
Maseczka orzechowa pana Henry'ego
Pocieranie tyłka Bad Breyera
Preparation
Wlej marynatę do wtryskiwacza i wstrzyknij ją do bostońskiego tyłka sześć razy.
Posyp orzechami pekan swój 3 bostoński tyłek. Następnie weź maseczkę do tyłka Bad Breyera i posyp ją masą orzechową.
Włóż tyłek wieprzowy do torebek strunowych i odstaw na 6 godzin.
Rozgrzej wędzarnię Bradley na 225°F (107°C) i wędzić przez 16 godzin lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 190°C°F (88°C).
Wyjmij niedopałek wieprzowy z woreczka strunowego i umieść go w wędzarni. Pozostawiamy do wędzenia na kolejne 17 godzin, po upływie tego czasu temperatura niedopałków powinna wynosić 191 st.°F (88°C).
Wyjmij niedopałek z wędzarni Bradley. Powinieneś być w stanie zobaczyć korę na niedopałkach wieprzowych.
Przepis autorstwa: GrillingNetwork™