Smoked Boston Pork Butt

Wędzony Boston Wieprzowina Krupon



To pyszny przepis na delikatny i soczysty bostoński tyłek wieprzowy. Nie wymaga wielu składników i nadal jest warte smaku!

Ingredients

3 bostoński tyłek wieprzowy (warty 13 funtów)

Masło kreolskie Cajun

Wtryskiwacz

marynata

Mnóstwo grilla

Maseczka orzechowa pana Henry'ego

Pocieranie tyłka Bad Breyera

Preparation

Wlej marynatę do wtryskiwacza i wstrzyknij ją do bostońskiego tyłka sześć razy.

Posyp orzechami pekan swój 3 bostoński tyłek. Następnie weź maseczkę do tyłka Bad Breyera i posyp ją masą orzechową.

Włóż tyłek wieprzowy do torebek strunowych i odstaw na 6 godzin.

Rozgrzej wędzarnię Bradley na 225°F (107°C) i wędzić przez 16 godzin lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 190°C°F (88°C).

Wyjmij niedopałek wieprzowy z woreczka strunowego i umieść go w wędzarni. Pozostawiamy do wędzenia na kolejne 17 godzin, po upływie tego czasu temperatura niedopałków powinna wynosić 191 st.°F (88°C).

Wyjmij niedopałek z wędzarni Bradley. Powinieneś być w stanie zobaczyć korę na niedopałkach wieprzowych.

Przepis autorstwa: GrillingNetwork™