Wędzony włoskie pulpety
Podawane samotnie jako przekąska, z twoją ulubioną stroną lub jako część dania z makaronu, klopsiki są niesamowite! Wypróbuj ten wędzone włoskie przepis na klopsiki i przenieś je na wyższy poziom, palili je naszymi szałwikami premium.
Ingredients
½ funta mielone mięso wieprzowe
¼ – ½ szklanki bułki tartej
1 jajko
½ cebuli, pokrojonej w kostkę
2 łyżki posiekanej świeżej pietruszki
1 łyżka świeżej bazylii, posiekanej
1 łyżka posiekanego świeżego tymianku
½ łyżeczki pieprzu cayenne (opcjonalnie)
Biszkiety Bradley Premium z szałwią
Preparation
Rozgrzej wędzarnię do 225°F z Premium Sage Bisquettes.
Wymieszaj wszystkie składniki razem, aż dobrze się połączą. W razie potrzeby dodaj więcej bułki tartej.
Formuj kulki i układaj je na aluminiowej blasze do pieczenia.
Wędzić przez około 1-2 godziny, aż do osiągnięcia wewnętrznej temperatury 50°F.
Wyjmij z wędzarni i podawaj z ulubionym dodatkiem lub jako część dania z makaronem.
Przepis: Lena Clayton
Szałwia
Drewno
Aromat zawierający nuty cytryny, mięty i nuty drzewne. Jagnięcina, wieprzowina, drób i wędliny są wzmocnione aromatem szałwii i biszkoptów klonowych.
Shop Now