Meatballs on smoker rack

Wędzony włoskie pulpety



Podawane samotnie jako przekąska, z twoją ulubioną stroną lub jako część dania z makaronu, klopsiki są niesamowite! Wypróbuj ten wędzone włoskie przepis na klopsiki i przenieś je na wyższy poziom, palili je naszymi szałwikami premium.

Ingredients

½ funta mielone mięso wieprzowe

¼ – ½ szklanki bułki tartej

1 jajko

½ cebuli, pokrojonej w kostkę

2 łyżki posiekanej świeżej pietruszki

1 łyżka świeżej bazylii, posiekanej

1 łyżka posiekanego świeżego tymianku

½ łyżeczki pieprzu cayenne (opcjonalnie)

Biszkiety Bradley Premium z szałwią

Preparation

Rozgrzej wędzarnię do 225°F z Premium Sage Bisquettes.

Wymieszaj wszystkie składniki razem, aż dobrze się połączą. W razie potrzeby dodaj więcej bułki tartej.

Formuj kulki i układaj je na aluminiowej blasze do pieczenia.

Wędzić przez około 1-2 godziny, aż do osiągnięcia wewnętrznej temperatury 50°F.

Wyjmij z wędzarni i podawaj z ulubionym dodatkiem lub jako część dania z makaronem.

Przepis: Lena Clayton

Szałwia
Drewno

Bisquettes szałwiowy dla palaczy Bradley

Aromat zawierający nuty cytryny, mięty i nuty drzewne. Jagnięcina, wieprzowina, drób i wędliny są wzmocnione aromatem szałwii i biszkoptów klonowych.

Shop Now