Smoked Gummy Bear Brats

Wędzony Gummy Bear Bachory



Tak, twoje oczy nie grają na ciebie sztuczek. To przepis na wędzone gumowate bachory. Kiedy powiedziałem mojemu przyjacielowi, co robię, wspomniał o tym o utraty umysłu Flippin !! Mógł użyć różnych słów. Rzeczą, która sprzedała cały ten pomysł, był post, który powiedział: „Podawano mi małe Smokies i klopsiki z galaretką winogron!” Przedstawiłem pomysł mojej córce, a ona stwierdziła: oh do diabła tak, zrób to, tato! I oto jest. Dzieci musiały je dziś wieczorem mieć na kolację. Więc grillowałem 4 z nich. Sorda skończyła z szwajcarskimi bachorami! Otwory w moich bachorach w kształcie gumowate niedźwiedzie. Świetny smak bachora z kieszeniami słodyczy. Możesz także zamrozić i palić je później.

Ingredients

4 funty Mielone mięso wieprzowe

1 lb. Mielona Cielęcina, Kurczak lub Indyk

1/4 szklanki bułki tartej

2 jajka

5 łyżek soli

1 szklanka mleka

1 1/2 łyżeczki białego pieprzu

1/2 łyżeczki cebuli w proszku lub 1 cebula posiekana

1/2 łyżeczki muszkatołowca

1 łyżka specjalne spoiwo do mięsa

1 szklanka żelków-misie

Preparation

Połącz wszystkie składniki oprócz żelków i mieszaj, aż uzyskasz połączenie. Następnie dodać żelki-misie, delikatnie wymieszać, napełnić naturalne osłonki i połączyć z kiełbaskami.

Rozgrzej wędzarnię do 250 stopni. Włóż kiełbasę do wędzarni na środkowych półkach.

Wędź 4 krążkami swojego ulubionego drewna i kontynuuj gotowanie przez łącznie dwie godziny.

Wyciągnij z wędzarni i pozwól jej odpocząć przez kilka minut. Potem ciesz się.

Dodatkowe kiełbaski przechowuj w lodówce lub zamrażaj do późniejszego wykorzystania.

Dodatkowe informacje:

Całkowity czas wędzenia/gotowania powinien być wystarczający, ale jeśli zamierzasz korzystać z odczytu temperatury wewnętrznej, zalecane są następujące temperatury:

  • Wołowina i wieprzowina: 152°F/160°F
  • Kurczak i Indyk: 160°F/165°F