Wędzony Gummy Bear Bachory
Tak, twoje oczy nie grają na ciebie sztuczek. To przepis na wędzone gumowate bachory. Kiedy powiedziałem mojemu przyjacielowi, co robię, wspomniał o tym o utraty umysłu Flippin !! Mógł użyć różnych słów. Rzeczą, która sprzedała cały ten pomysł, był post, który powiedział: „Podawano mi małe Smokies i klopsiki z galaretką winogron!” Przedstawiłem pomysł mojej córce, a ona stwierdziła: oh do diabła tak, zrób to, tato! I oto jest. Dzieci musiały je dziś wieczorem mieć na kolację. Więc grillowałem 4 z nich. Sorda skończyła z szwajcarskimi bachorami! Otwory w moich bachorach w kształcie gumowate niedźwiedzie. Świetny smak bachora z kieszeniami słodyczy. Możesz także zamrozić i palić je później.
Ingredients
4 funty Mielone mięso wieprzowe
1 lb. Mielona Cielęcina, Kurczak lub Indyk
1/4 szklanki bułki tartej
2 jajka
5 łyżek soli
1 szklanka mleka
1 1/2 łyżeczki białego pieprzu
1/2 łyżeczki cebuli w proszku lub 1 cebula posiekana
1/2 łyżeczki muszkatołowca
1 łyżka specjalne spoiwo do mięsa
1 szklanka żelków-misie
Preparation
Połącz wszystkie składniki oprócz żelków i mieszaj, aż uzyskasz połączenie. Następnie dodać żelki-misie, delikatnie wymieszać, napełnić naturalne osłonki i połączyć z kiełbaskami.
Rozgrzej wędzarnię do 250 stopni. Włóż kiełbasę do wędzarni na środkowych półkach.
Wędź 4 krążkami swojego ulubionego drewna i kontynuuj gotowanie przez łącznie dwie godziny.
Wyciągnij z wędzarni i pozwól jej odpocząć przez kilka minut. Potem ciesz się.
Dodatkowe kiełbaski przechowuj w lodówce lub zamrażaj do późniejszego wykorzystania.
Dodatkowe informacje:
Całkowity czas wędzenia/gotowania powinien być wystarczający, ale jeśli zamierzasz korzystać z odczytu temperatury wewnętrznej, zalecane są następujące temperatury:
- Wołowina i wieprzowina: 152°F/160°F
- Kurczak i Indyk: 160°F/165°F