Smoked Pulled Pork Butt Recipe

Wędzony Wyciągnięty tyłek wieprzowy Przepis



Nie myśl tylko o kanapkach, kiedy rozmawiamy o wędzonym pociągnięciu wieprzowiny. Jest to bardzo wszechstronne mięso, którego można użyć do wypełniania tacos, burritos lub omletów. I to nigdy nie jest za dużo. Trwa kilka dni w lodówce i jest przyjazny dla zamrażarki.

Ingredients

1 Pieczeń wieprzowa (zwykle 7-9 funtów)

¼ szklanki brązowego cukru

3 łyżki papryki

2 łyżki soli

2 łyżki mielonego czarnego pieprzu

1 łyżka suchej musztardy

1 łyżka czosnku w proszku

2 łyżeczki pieprzu cayenne

2 łyżeczki mielonego kminku

1 łyżeczka mielonej szałwii

Bisquettes Bradley o smaku hikory, klonu lub dębu whisky

Preparation

Zrób nacieranie, mieszając cukier i wszystkie przyprawy. Obficie natrzyj mieszaniną przypraw całą pieczeń wieprzową.

Ustaw wędzarnię na 225°F, używając wybranego biszkietów z drewna (orzesznik, klon i dąb whisky), które działają świetnie.

Wędzić pieczeń wieprzową, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 205°F. Może to zająć do 12 godzin lub więcej, w zależności od temperatury zewnętrznej i tego, czy w wędzarni znajduje się inna żywność.

Pociągnij wieprzowinę w grudki lub sznurki.

Podawać.

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now