Smoked St. Louis Cut Ribs

Wędzony ścięty St. Louis Żeberka wieprzowe Przepis



Wędzone żeberka wieprzowiny St. Louis są po prostu idealne dzięki naszemu wędzonym przepisowi kukurydzy!

Ingredients

2 ruszty St. Louis pokrojone żeberka wieprzowe

1 szklanka brązowego cukru pudru

2 łyżki papryki

1 łyżka soli

2 łyżeczki czosnku w proszku

1 łyżeczka proszku cebulowego

1 łyżeczka mielonego czarnego pieprzu

1 łyżeczka suchej musztardy

1 łyżeczka pieprzu cayenne

1 łyżeczka tymianku

1 łyżeczka suszonego oregano

2 szklanki sosu BBQ

Preparation

Ustaw wędzarnię na 275°F, używając wybranego biszkietów z drewna (hikora, orzech pekan i dąb whisky świetnie nadają się do żeberek).

Zdejmij membranę z tyłu każdego żeberka.

Wymieszaj brązowy cukier ze wszystkimi przyprawami. Obficie natrzyj żeberka z obu stron mieszanką przypraw z brązowego cukru.

Żeberka włóż do wędzarni i wędź przez 3-4 godziny.

Obficie posmaruj żeberka sosem BBQ.

Pozwól im odpocząć przez 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.

Przez Steve Cylka

Pikan
 Drewno

Bisquettes Pecan dla palaczy Bradley

Dzięki słodkiemu i łagodnemu smakowi, dzięki czemu jest łagodniejszym kuzynem Hickory, Pecan Bisquettes dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną, dziczyzną i ptastwem wodnym.

Shop Now