Rubbed Ribs West Coast Style

Wędzone wcierane Style żebra zachodniego wybrzeża Przepis



Te soczyste żeberka są obficie przyprawione, oferując przepyszny smak, który przetransportuje twoje kubki smakowe prosto na słoneczne brzegi zachodniego wybrzeża.

Ingredients

Pocieranie:

3 laski cynamonu

90 ml (⅓ c) brązowego cukru

60 ml (¼ c) anyżu gwiazdkowatego, kopru włoskiego i ziaren pieprzu

Mięso i sos:

2 kawałki żeberek baby back (około 1,25 do 1,5 kg lub 2 1/2 do 3 funtów)

125 ml (½ szklanki) sosu teriyaki

Na noc przed planowanym gotowaniem żeberek zmiel składniki na nacieranie w młynku do kawy lub robocie kuchennym i wymieszaj je z brązowym cukrem.

Następnie natrzyj żeberka sosem teriyaki i posmaruj nim.

Umieść żeberka w plastikowej torbie i wstaw do lodówki na noc.

Następnego dnia wyjmij żeberka z lodówki, natrzyj je pozostałym nacieraniem i odstaw na 25–30 minut.

Metoda palenia:

Rozgrzej wędzarnię Bradley do około 95°C do 100°C (200°F do 220°F).

Przełóż żeberka do wędzarni Bradley Smoker i, używając biszkietów o smaku jabłkowym, gotuj przez około 4 godziny.

Służyć:

Odstaw na 5 do 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.

Preparation

Jabłko
 Drewno

Bisquettes jabłkowy dla palaczy Bradley

Lekki, owocowy i lekko słodki aromat dymu, który łączy się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i serem.

Shop Now