Smoked Rosemary Lunch Meat Recipe

Wędzony Rosemary Lunch Meat Przepis



To wędzone mięso lunchowe rozmarynowe jest świetne do kanapek, subskrypcji itp. Mięso za pomocą wybranego drewna. Olca, Cherry lub Hickory będą działać dobrze.

Ingredients

1 pieczeń z polędwicy wieprzowej (około 2 funtów)

3 ząbki czosnku - posiekane

2 łyżki świeżego rozmarynu – posiekanego

2 łyżeczki soli morskiej

2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu

1 łyżka oliwy z oliwek

Bisquettes o smaku Bradleya – jabłko, wiśnia, hikora

Preparation

Pieczeń z polędwicy wieprzowej obierz z nadmiaru tłuszczu. Jeśli pieczeń ma nierówny kształt, użyj sznurka kuchennego, aby związać ją w bardziej jednolity kształt, przypominający piłkę nożną.

W małej misce wymieszaj czosnek, rozmaryn, sól morską, czarny pieprz i oliwę z oliwek. Rozsmaruj całą polędwicę wieprzową tak, aby była równomiernie pokryta. Wstawić do lodówki do marynowania na 4-6 godzin.

Ustaw wędzarnię na 275°F, używając wybranego biszkietów z drewna (hikora, jabłko lub wiśnia świetnie się sprawdzają).

Wędź wieprzowinę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 55°F, przez około 3 godziny.

Wyjmij pieczeń wieprzową z wędzarni i włóż do lodówki, aby się schłodziła.

Po schłodzeniu użyj krajalnicy do mięsa, aby pokroić pieczeń wieprzową na cienkie plasterki mięsa obiadowego.

Mięso obiadowe świetnie nadaje się do kanapek, kanapek itp.

Przepis autorstwa: Steve Cylka

Jabłko
 Drewno

Bisquettes jabłkowy dla palaczy Bradley

Lekki, owocowy i lekko słodki aromat dymu, który łączy się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i serem.

Shop Now