Smoked Pork Chops Recipe

Wędzony Kotlety wieprzowe Przepis



Pokażę ci, jak palić kotlety wieprzowe z zaledwie dwoma prostymi krokami, które za każdym razem powodują soczyste kotlety wieprzowe. Palę te kotlety w Bradley P10 Professional Electric Paler.

Ingredients

Kotlety wieprzowe

Przepis na glazurę z rumu o zachodzie słońca:

1 łyżka mielonego czosnku

2 soki pomarańczowe Jiggers (3 uncje)

2 ¾ rumu jiggers (4 uncje)

2 łyżki sosu chili

2 łyżki melasy

Preparation

Zalać kotlety schabowe jednym galonem wody, ćwierć szklanki brązowego cukru i pół szklanki soli koszernej. Kotlety mają grubość co najmniej półtora cala. po zasoleniu wytrzeć papierowymi ręcznikami.

Dopraw kotlety pastą wieprzową Jack Daniel's.

Użyj biszkietów z drewna klonowego, rozgrzej wędzarnię Bradley do 225°Fi nałóż dym na pierwsze pół godziny.

W międzyczasie zrób lukier z następujących składników: Przepis na glazurę Sunset Rum * 1 łyżka mielonego czosnku * 2 jiggersy soku pomarańczowego (3 uncje) * 2 ¾ jiggers rumu (4 uncje) * 2 łyżki sosu chili * 2 łyżki melasy

Posmaruj kotlety

Wędź przez kolejne 10 minut, a następnie odwróć je. Gotuj łącznie przez 2 godziny i 15 minut.

Przepis autorstwa: Pieprzowy grill pancernika

Klon
 Drewno

Bisquettes klonowy dla palaczy Bradley

Dzięki lekko wędzonemu, słodkiemu i subtelnemu smakowi Maple Bisquettes doskonale nadają się do wędzenia indyków oraz wzmacniania smaku drobiu i ptactwa łownego.

Shop Now