Wędzony miód Sriracha Polędwiczki wieprzowe Przepis
Słodka i pikantna mieszanka w tym przepisie na proste, ale odważne smaki. Jeśli lubisz gorąco, sprawdź pikantne pepperoni, pikantne kluby jaskiniowe, krewetki Cajun z pikantnym ranczo lub pikantne wędzone nogi z indyka.
Ingredients
1 Polędwiczka wieprzowa
2 łyżki ostrego sosu sriracha
1 ½ łyżki miodu
½ łyżeczki soli
Bisquettes Bradley o smaku hikorowym, jabłkowym lub wiśniowym
Preparation
W misce wymieszaj sos sriracha, miód i sól. Rozsmaruj całą polędwiczkę wieprzową tak, aby była równomiernie nią pokryta.
Ustaw wędzarnię na 275°F, używając wybranego biszkietów z drewna (hikora, jabłko lub wiśnia świetnie się sprawdzają).
Wędzić wieprzowinę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 55°F, około 2 – 2 i pół godziny.
Pokrój polędwicę w medaliony i natychmiast podawaj.
Przez Steve Cylka
Jabłko
Drewno
Lekki, owocowy i lekko słodki aromat dymu, który łączy się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i serem.
Shop Now