sliced spicy pork tenderloin and sriracha sauce bottle

Wędzony miód Sriracha Polędwiczki wieprzowe Przepis



Słodka i pikantna mieszanka w tym przepisie na proste, ale odważne smaki. Jeśli lubisz gorąco, sprawdź pikantne pepperoni, pikantne kluby jaskiniowe, krewetki Cajun z pikantnym ranczo lub pikantne wędzone nogi z indyka.

Ingredients

1 Polędwiczka wieprzowa

2 łyżki ostrego sosu sriracha

1 ½ łyżki miodu

½ łyżeczki soli

Bisquettes Bradley o smaku hikorowym, jabłkowym lub wiśniowym

Preparation

W misce wymieszaj sos sriracha, miód i sól. Rozsmaruj całą polędwiczkę wieprzową tak, aby była równomiernie nią pokryta.

Ustaw wędzarnię na 275°F, używając wybranego biszkietów z drewna (hikora, jabłko lub wiśnia świetnie się sprawdzają).

Wędzić wieprzowinę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 55°F, około 2 – 2 i pół godziny.

Pokrój polędwicę w medaliony i natychmiast podawaj.

Przez Steve Cylka

Jabłko
 Drewno

Bisquettes jabłkowy dla palaczy Bradley

Lekki, owocowy i lekko słodki aromat dymu, który łączy się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i serem.

Shop Now