Smoked herbed pork loin with apple slices

Wędził Herbed Apple wieprzowina Przepis



Usuwa się soczystość soczystej i soczystej wieprzowiny. Po prostu przygotuj go zgodnie z przepisem i pozwól palaczowi wykonać całą pracę.

Ingredients

1 pieczeń polędwiczki wieprzowej bez kości (około 2 funtów)

1 ząbek czosnku, posiekany

2 łyżki świeżego oregano, posiekanego

2 łyżki świeżej pietruszki, posiekanej

2 łyżeczki soli

½ łyżeczki mielonego białego pieprzu

1 łyżeczka świeżo zmielonego czarnego pieprzu

1-2 jabłka Royal Gala, wydrążone, przekrojone na pół i pokrojone w półkola

Bisquettes o smaku Bradleya – jabłko, wiśnia lub hikora

Preparation

Odetnij polędwicę wieprzową z nadmiaru tłuszczu. Co ½ cala wykonuj nacięcia w polędwicy wieprzowej, zaczynając od połowy wysokości pieczeni. Te nacięcia służą do wciskania plasterków jabłka w polędwiczkę wieprzową.

W małej misce wymieszaj czosnek, oregano, pietruszkę, sól, biały i czarny pieprz. Nacieramy całą polędwicę wieprzową tak, aby była równomiernie pokryta.

W każde nacięcie polędwiczki wieprzowej wbijamy plasterek jabłka.

Ustaw wędzarnię na 275°F, używając wybranego Bisquettes Bradley Flavour (świetnie sprawdzają się jabłka, wiśnie lub hikora).

Wędzić wieprzowinę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 155°F (około 3 godziny).

Rzeźbij i podawaj.

Przepis autorstwa: Steve Cylka

wiśnia
 Drewno

Bisquettes wiśniowe dla palaczy Bradley

Cherry Bisquettes zapewniają łagodny, słodki i owocowy aromat, idealny do wędzenia drobiu, ryb, owoców morza, wołowiny, wieprzowiny, jagnięciny, ptactwa wodnego, warzyw i serów.

Shop Now