Wędził Herbed Apple wieprzowina Przepis
Usuwa się soczystość soczystej i soczystej wieprzowiny. Po prostu przygotuj go zgodnie z przepisem i pozwól palaczowi wykonać całą pracę.
Ingredients
1 pieczeń polędwiczki wieprzowej bez kości (około 2 funtów)
1 ząbek czosnku, posiekany
2 łyżki świeżego oregano, posiekanego
2 łyżki świeżej pietruszki, posiekanej
2 łyżeczki soli
½ łyżeczki mielonego białego pieprzu
1 łyżeczka świeżo zmielonego czarnego pieprzu
1-2 jabłka Royal Gala, wydrążone, przekrojone na pół i pokrojone w półkola
Bisquettes o smaku Bradleya – jabłko, wiśnia lub hikora
Preparation
Odetnij polędwicę wieprzową z nadmiaru tłuszczu. Co ½ cala wykonuj nacięcia w polędwicy wieprzowej, zaczynając od połowy wysokości pieczeni. Te nacięcia służą do wciskania plasterków jabłka w polędwiczkę wieprzową.
W małej misce wymieszaj czosnek, oregano, pietruszkę, sól, biały i czarny pieprz. Nacieramy całą polędwicę wieprzową tak, aby była równomiernie pokryta.
W każde nacięcie polędwiczki wieprzowej wbijamy plasterek jabłka.
Ustaw wędzarnię na 275°F, używając wybranego Bisquettes Bradley Flavour (świetnie sprawdzają się jabłka, wiśnie lub hikora).
Wędzić wieprzowinę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 155°F (około 3 godziny).
Rzeźbij i podawaj.
Przepis autorstwa: Steve Cylka
wiśnia
Drewno
Cherry Bisquettes zapewniają łagodny, słodki i owocowy aromat, idealny do wędzenia drobiu, ryb, owoców morza, wołowiny, wieprzowiny, jagnięciny, ptactwa wodnego, warzyw i serów.
Shop Now