Smoked Maple German Sausage Recipe

Wędzony Klonowa niemiecka kiełbasa Przepis



Wędzony klonowy przepis na kiełbasę niemiecką jest świetny na patelni, aby cieszyć się ziemniakami, grzybami i cebulą.

Są również pyszne z jajkami i naleśnikami, z syropem klonowym.

Składniki wystarczą dla dwóch (2) partii.

Ingredients

25 kg (50 funtów) chudej wieprzowiny

4 kg (8 funtów) chudej wołowiny

225 ml (15 łyżek stołowych) soli

45 ml (3 łyżki) pieprzu

Czosnek w proszku do smaku

Preparation

Zmiel wieprzowinę i wołowinę.

Mięso dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami.

Mieszanką mięsną nafaszeruj naturalne osłonki wieprzowe.

Podczas całego procesu upewnij się, że temperatura wokół ciebie jest jak najniższa.

Metoda palenia:

Umieść kiełbaski na stojakach w wędzarni Bradley.

Używanie biszkietów o smaku klonowym

Wędzić przez około 8 do 10 godzin przy szeroko otwartej szybrze.

Temperatura powinna wynosić od 60°C do 70°C (140°F do 160°F).

Jeśli zmieszasz razem ilości określone w przepisie, będziesz musiał palić w dwóch partiach, pozostawiając połowę przepisu w lodówce na czas palenia pierwszej partii.

Klon
 Drewno

Bisquettes klonowy dla palaczy Bradley

Dzięki lekko wędzonemu, słodkiemu i subtelnemu smakowi Maple Bisquettes doskonale nadają się do wędzenia indyków oraz wzmacniania smaku drobiu i ptactwa łownego.

Shop Now