Smoked Barbecue Rib Sandwich Recipe

Wędzony Żibro grilla Przepis na kanapkę



Wyrzuć ten naprawdę imponujący przepis na palenie na następną aktywność na świeżym powietrzu! Ten praktyczny przepis na kanapkę żebra (patrz: bez kości) zaznaczy wszystkie twoje pudełka i sprawi, że błagasz o więcej.

Ingredients

1 Cała płyta żeberek

Sos barbecue

Oliwa z oliwek

Sól

Pieprz

Czosnek w proszku

Paprika

Syrop z niebieskiej agawy

Ciemnobrązowy cukier

Bułeczki brioszki

Ogórki konserwowe

Cebula Rena

Opcjonalny:

Biszkiety z drewna klonowego

Preparation

Zdejmij błonę z płyty i dopraw ją solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i papryką.

Umieść żeberka w wędzarni i wędź je w temperaturze 250°F lub 120°C przez około 3 godziny. Opcjonalny: Użyj biszkietów klonowych, aby uzyskać dodatkowy aromat dymu.

Po 3 godzinach placki szczelnie owinąć z obu stron ciemnobrązowym cukrem i niebieskim syropem z agawy za pomocą folii.

Włóż owinięte kawałki z powrotem do wędzarni na kolejne 1,5 godziny w temperaturze 300°F lub 150°C.

Po 1,5 godzinie zdejmij folię i posmaruj sosem barbecue, a następnie włóż je z powrotem do wędzarni na kolejne 10 minut.

Przed wyjęciem kości należy pozostawić żeberka na dodatkowe 10 minut.

Podawać na podpieczonej bułce brioche z czerwoną cebulą, piklami i sosem barbecue.

Przepis autorstwa: Gotowanie z ogniem Miguela

Klon
 Drewno

Bisquettes klonowy dla palaczy Bradley

Dzięki lekko wędzonemu, słodkiemu i subtelnemu smakowi Maple Bisquettes doskonale nadają się do wędzenia indyków oraz wzmacniania smaku drobiu i ptactwa łownego.

Shop Now