alt=smoked cheddar chorizo burger

Wędzony cheddar Chorizo Przepis na burgery



Istnieje wiele sposobów na zrobienie własnego burgera. Nawet sposób, w jaki jest przygotowywany, jest tak wiele opcji; grillowane, wędzone, smażone hamburgery i lista jest długa. Dla mnie osobiście burger to miejsce, w którym lubię iść i próbować czegoś nowego za każdym razem, gdy je tworzę. Niektóre eksperymenty są bardziej udane niż inne, ale poniższy przepis jest zdecydowanie jednym z moich nowych ulubionych sposobów na pyszne domowe burgery! Wędzony Cheddar Chorizo ​​Burger ma umrzeć. Przyprawy chorizo ​​zmieszały się z gładkim smakiem Cheddar i wędzone dla tej soczystości i delikatności. To obowiązkowa próba dla każdego, kto lubi hamburgery!

Ingredients

2 funty świeżego mięsa z kiełbasy chorizo (bez osłonek)

1 ½ szklanki startego sera Cheddar

Preparation

W dużej misce wymieszaj mięso chorizo z tartym serem cheddar. Zagniataj rękoma mieszankę chorizo, aż ser połączy się z mięsem.

Z mieszanki chorizo uformuj 4–5 burgerów i umieść je na stojaku wędzarniczym. Upewnij się, że hamburgery się nie dotykają.

Uruchom wędzarnię, używając wybranego biszkietów z drewna Bradley (bardzo dobrze sprawdzają się dąb hikorowy lub whisky!). Rozgrzej wędzarnię Bradley do temperatury 250°F.

Umieść burgery w wędzarni i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 50°C.

Podawać w bułce burgerowej z wybranymi dodatkami i przyprawami.

Przez Steve Cylka

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now