The Best Smoked Ribs

. To, co najlepsze Przepis wędzone żebra



Palenie soczystych, delikatnych pysznych żeberka w wysokości restauracji w domu jest łatwiejsze niż myślisz! To najlepszy wędzony przepis na żebra wieprzowe, które możesz zrobić w domu w palacza Bradleya.

Ingredients

Spoiwo

Żółta musztarda

1 łyżeczka czosnku w proszku

1 łyżeczka czarnego mielonego pieprzu

2 łyżeczki papryki

1 łyżeczka proszku cebulowego

2 łyżeczki soli

Całość wymieszaj z żeberkami i włóż na noc do lodówki, aby przygotować je następnego dnia.

Preparation

Włóż żeberka 2½ bez opakowania do wędzarni Bradley Smoker w temperaturze 265°F (129,4°C)

Następnie wyjmij żeberka i ponownie włóż do wędzarni na 45 minut w temperaturze 280°F (137,8°C)

Na koniec wędź po 15 minutach bez opakowania w temperaturze 300°F (148,9°C)

Cieszyć się.