. To, co najlepsze Przepis wędzone żebra
Palenie soczystych, delikatnych pysznych żeberka w wysokości restauracji w domu jest łatwiejsze niż myślisz! To najlepszy wędzony przepis na żebra wieprzowe, które możesz zrobić w domu w palacza Bradleya.
Ingredients
Spoiwo
Żółta musztarda
1 łyżeczka czosnku w proszku
1 łyżeczka czarnego mielonego pieprzu
2 łyżeczki papryki
1 łyżeczka proszku cebulowego
2 łyżeczki soli
Całość wymieszaj z żeberkami i włóż na noc do lodówki, aby przygotować je następnego dnia.
Preparation
Włóż żeberka 2½ bez opakowania do wędzarni Bradley Smoker w temperaturze 265°F (129,4°C)
Następnie wyjmij żeberka i ponownie włóż do wędzarni na 45 minut w temperaturze 280°F (137,8°C)
Na koniec wędź po 15 minutach bez opakowania w temperaturze 300°F (148,9°C)
Cieszyć się.