Wędził mesquite Kotlety wieprzowe
Te wędzone mesquite wędzone kotlety wieprzowe są nieodparte. Przejrzyj je na szczyt, paląc je mesquite Bisquettes.
Ingredients
6 Kotletów schabowych ciętych na środku
¼ szklanki soli koszernej
⅓ szklanki brązowego cukru
2 łyżki czarnego pieprzu
1 łyżka tymianku
1 łyżka szałwii
2 łyżki czosnku w proszku
1 łyżka cayenne
Bisquettes o smaku Bradleya – Mesquite
Preparation
Rozgrzej wędzarnię do 225 – 250°F z bisquettes o smaku Mesquite.
Wymieszać składniki na nacieranie.
Natrzeć kotlety schabowe ze wszystkich stron.
Wędzić kotlety schabowe przez 1,5 do 2 godzin.
Podawać na ciepło.
Przepis: Lena Clayton
Mesquite
Drewno
Jako najmocniejszy z gatunków wędzonych, doskonale uzupełnia bogate mięsa, takie jak stek, kaczka i jagnięcina, swoim mocniejszym, nieco słodszym i delikatniejszym niż Hikora smakiem.
Shop Now