Mesquite Smoked Pork Chops

Wędził mesquite Kotlety wieprzowe



Te wędzone mesquite wędzone kotlety wieprzowe są nieodparte. Przejrzyj je na szczyt, paląc je mesquite Bisquettes.

Ingredients

6 Kotletów schabowych ciętych na środku

¼ szklanki soli koszernej

⅓ szklanki brązowego cukru

2 łyżki czarnego pieprzu

1 łyżka tymianku

1 łyżka szałwii

2 łyżki czosnku w proszku

1 łyżka cayenne

Bisquettes o smaku Bradleya – Mesquite

Preparation

Rozgrzej wędzarnię do 225 – 250°F z bisquettes o smaku Mesquite.

Wymieszać składniki na nacieranie.

Natrzeć kotlety schabowe ze wszystkich stron.

Wędzić kotlety schabowe przez 1,5 do 2 godzin.

Podawać na ciepło.

Przepis: Lena Clayton

Mesquite
 Drewno

Bisquettes Mesquite dla palaczy Bradley

Jako najmocniejszy z gatunków wędzonych, doskonale uzupełnia bogate mięsa, takie jak stek, kaczka i jagnięcina, swoim mocniejszym, nieco słodszym i delikatniejszym niż Hikora smakiem.

Shop Now