How To Make Smoked Pulled Pork

Jak zrobić wędzone Pociągnięta wieprzowina



Jak zrobić wędzoną wieprzowinę do palacza Bradleya. W tym filmie Joe przeprowadza mały eksperyment, aby sprawdzić, czy istnieje różnica między pociągniętą wieprzowiną wykonaną z musztardą i bez niego.

Ingredients

1,4 kg pieczeni wieprzowej

Do wcierania:

2 łyżeczki soli

2 łyżeczki papryki

1 łyżeczka czosnku w proszku

2 łyżeczki czarnego pieprzu

Preparation

Odmierz 1% soli na 1000 gramów = 14 gramów soli na porcję pieczeni

Następnie do soli dodać dwie łyżeczki papryki oraz 1 łyżeczkę czosnku i 2 łyżeczki oczywiście mielonego pieprzu

Użyj shakera i rozlej kurację na jedną pieczeń

Następnie umieść go na stojaku Bradley Smoker

Do drugiej pieczeni dodasz musztardę, a następnie wklep kurek

Następnie włóż obie pieczenie do wędzarni.

Wędzić w temperaturze 240°F (115,6°C), czas gotowania 8-9 godzin, czas wędzenia 3 godziny z 9 biszkoptami hikorowymi.

Po 3 godzinach wyjmij pieczeń

Przepis autorstwa: Palę z Joe

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now