Bacon Wrapped Smoked Armadillo Eggs

Bekon owinięty wędzony Jajka pancerne



Pokażę ci, jak zrobić wędzone w bekonie jaja pancerne na palacza cyfrowego Bradleya. Ten przepis na jajka pancernika jest bardzo łatwe i z pewnością będzie hitem na następnym spotkaniu grilla. Umieściłem pełny przepis na dole opisu dla Ciebie!

Ingredients

 5 papryczek Jalapeño

1 8 uncji opakowanie serka śmietankowego (zmiękczonego)

½ szklanki startego sera

1 funt lub mielona kiełbasa (ja użyłam łagodnej włoskiej kiełbasy) podzielona na 5 równych części.

2 paski bekonu na każde jajko pancernika

1 łyżeczka czosnku w proszku

Twój ulubiony nawóz do grilla (ja użyłam Meat Church Honey Hog)

Twój ulubiony sos BBQ lub glazura

Preparation

Rozgrzej wędzarnię Bradley do 250°F. (121.1°C) i włączyć podgrzewacz biszkoptów na minimum 20 minut.

Załaduj 7 drewnianych bikietów na 2 godziny dymu (siódma brykiet nie będzie się palić)

Odetnij wierzchołki papryczek jalapeño, usuń nasiona i żyłki za pomocą końcówki łyżki lub wydrążacza do jalapeño.

Im więcej nasion/żyłek zostawisz, tym będzie ostrzejszy.

W osobnej misce połącz serek śmietankowy, tarty ser, proszek czosnkowy i około łyżeczki ulubionego nacierania BBQ. Mieszaj aż do całkowitego włączenia.

Nadziewaj każde jalapeño mieszanką serka śmietankowego

Ostrożnie zawiń każde nadziewane jalapeño w kiełbasę, upewniając się, że jest całkowicie owinięte.

Posyp każdą zawiniętą w kiełbasę nadziewaną papryczką jalapeño ulubionym środkiem BBQ.

Używając jednego paska boczku, owiń każde nadziewane jajko pancernika spiralnie wokół długości jajka. Drugi pasek boczku owiń od końca do końca i zabezpiecz szpilką do grillowania lub wykałaczką.

Posyp każde jajko ulubionym nadzieniem BBQ i umieść na środkowym stojaku wędzarni na 1 godzinę 45 minut lub do momentu, aż bekon będzie ugotowany zgodnie z Twoimi upodobaniami.

Posmaruj każde jajko pancernika zawinięte w boczek ulubionym sosem BBQ i gotuj przez dodatkowe 20 minut lub do momentu, aż sos się stwardnieje.

Wyjmij z wędzarni i pozostaw do ostygnięcia na 5 minut przed jedzeniem.

Cieszyć się!

Przepis autorstwa: Grille G-Rod