Dymny nadziewany Awokado
Te dymne nadziewane awokado są jedną z ulubionych przystawek mojej rodziny. Zostałem zainspirowany pewnego dnia, kiedy poszedłem do lokalnego sklepu spożywczego, a oni mieli wyprzedaż na awokado. Właśnie dostałem nowego palacza i miałem chwilę. Spojrzałem na palacza, a potem z powrotem na torbę awokadów leżących na blacie. Pomyślałem sobie, co może pójść nie tak z dymnymi wypchanymi awokadami. Miałem rację, że nie możesz się z nimi pomylić… .. każde spotkanie rodziny To jest ulubione i obowiązkowe na naszym stole.
Ingredients
4-6 awokado
5 Zielone cebule
4 łyżki startego sera Cheddar
½ bloku serka śmietankowego
⅓ szklanki bułki tartej
1 łyżka Przyprawa warzywna Bone Sucking Sauce
Ustawienia palacza Bradley:
Czas gotowania: 60 minut
Czas palenia: 60 minut
Temperatura gotowania: 230°F
Smak drewna bisquette: Mesquite
Preparation
Wstępnie ustawione Palacz Bradleya do wymienionych ustawień.
Awokado opłucz pod zimną wodą i przekrój na pół.
Wyjmij pestkę z awokado (zachowaj ostrożność, jeśli zdecydujesz się użyć ostrego przedmiotu).
Do miski miksującej dodać serek śmietankowy i bułkę tartą. Mieszaj razem przez około 15 sekund.
Napełnij każdy otwór awokado 1 łyżką. mieszaninę serka śmietankowego i posyp serem Cheddar na wierzchu.
Opłucz zieloną cebulę pod zimną wodą i pokrój cebulę w cienkie plasterki. Wskazówka: Możesz posiekać zieloną łodygę i dodać ją na wierzch, aby uzyskać dodatkowy smak. Połóż równomiernie kilka plasterków awokado na wierzchu.
Każde awokado posyp przyprawą warzywną.
Wędzić przez 60 minut i natychmiast podawać.
Cieszyć się!
Przepis autorstwa: Moody smakosz Tulsa
Mesquite
Drewno
Jako najmocniejszy z gatunków wędzonych, doskonale uzupełnia bogate mięsa, takie jak stek, kaczka i jagnięcina, swoim mocniejszym, nieco słodszym i delikatniejszym niż Hikora smakiem.
Shop Now