Smoky Stuffed Avocado's

Dymny nadziewany Awokado



Te dymne nadziewane awokado są jedną z ulubionych przystawek mojej rodziny. Zostałem zainspirowany pewnego dnia, kiedy poszedłem do lokalnego sklepu spożywczego, a oni mieli wyprzedaż na awokado. Właśnie dostałem nowego palacza i miałem chwilę. Spojrzałem na palacza, a potem z powrotem na torbę awokadów leżących na blacie. Pomyślałem sobie, co może pójść nie tak z dymnymi wypchanymi awokadami. Miałem rację, że nie możesz się z nimi pomylić… .. każde spotkanie rodziny To jest ulubione i obowiązkowe na naszym stole.

Ingredients

4-6 awokado

5 Zielone cebule

4 łyżki startego sera Cheddar

½ bloku serka śmietankowego

⅓ szklanki bułki tartej

1 łyżka Przyprawa warzywna Bone Sucking Sauce

Ustawienia palacza Bradley:

Czas gotowania: 60 minut

Czas palenia: 60 minut

Temperatura gotowania: 230°F

Smak drewna bisquette: Mesquite

Preparation

Wstępnie ustawione Palacz Bradleya do wymienionych ustawień.

Awokado opłucz pod zimną wodą i przekrój na pół.

Wyjmij pestkę z awokado (zachowaj ostrożność, jeśli zdecydujesz się użyć ostrego przedmiotu).

Do miski miksującej dodać serek śmietankowy i bułkę tartą. Mieszaj razem przez około 15 sekund.

Napełnij każdy otwór awokado 1 łyżką. mieszaninę serka śmietankowego i posyp serem Cheddar na wierzchu.

Opłucz zieloną cebulę pod zimną wodą i pokrój cebulę w cienkie plasterki. Wskazówka: Możesz posiekać zieloną łodygę i dodać ją na wierzch, aby uzyskać dodatkowy smak. Połóż równomiernie kilka plasterków awokado na wierzchu.

Każde awokado posyp przyprawą warzywną.

Wędzić przez 60 minut i natychmiast podawać.

Cieszyć się!

Przepis autorstwa: Moody smakosz Tulsa

Mesquite
 Drewno

Bisquettes Mesquite dla palaczy Bradley

Jako najmocniejszy z gatunków wędzonych, doskonale uzupełnia bogate mięsa, takie jak stek, kaczka i jagnięcina, swoim mocniejszym, nieco słodszym i delikatniejszym niż Hikora smakiem.

Shop Now