Artichoke hearts on smoker racks

Wędzony Karczochy Przepis



Te dymne karczochy są świetne same lub z odrobiną ziołowego majonezu. Dobrze również łączą się z wieprzowiną.

Ingredients

Około 12-15 całych serc karczochów z puszki

2 łyżki ulubionej przyprawy (użyłem mieszanki Cajun z dodatkiem cayenne, aby uzyskać więcej ciepła!)

Bisquettes Bradley Smoker Hickory

Preparation

Przygotuj wędzarnię do wędzenia na zimno za pomocą bisquettes Hickory.

Serca karczochów przekrój na pół.

Dodaj wybraną mieszankę przypraw lub po prostu sól i pieprz.

Rozłóż równomiernie karczochy na stojaku wędzarni lub umieść je na Magic Mat na stojaku.

Zimne wędzenie przez 2 godziny.

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now