Double Smoked Potato

Podwójnie wędzone Ziemniaki Przepis



Ten przepis na podwójnie wędzone ziemniaki to coś innego, ponieważ pyszne dymne ziemniaki smakują z palenia.

Wszystko, co musisz zrobić, aby przygotować ten przepis, to palić/gotować ziemniaki przez 3 godziny z hikorowymi biisquettami. Wypełnij je i wróć do palacza przez kolejne 30 minut, aby stopić ser.

Ingredients

4 Rude ziemniaki

2 łyżki oliwy z oliwek

1 szklanka tartego Monterey Jack Cheddar (i trochę do posypania)

1-2 łyżki papryczek jalapeno, pozbawionych nasion i pokrojonych w kostkę

4 uncje Serek śmietankowy, miękki

3 łyżki masła, miękkiego

3-4 zielone cebule, pokrojone w plasterki

6 Plasterki boczku, podsmażonego i pokruszonego

¼ szklanki ciężkiej śmietany do ubijania

2 łyżeczki czosnku w proszku

Sól pieprz

Bisquettes Bradley o smaku hikorowym

Preparation

Rozgrzej wędzarnię do 240°F z Hickory Bisquettes.

Umyć i osuszyć ziemniaki.

Ziemniaki natrzeć oliwą.

Wędzić przez 3 godziny w nagrzanej wędzarni lub do miękkości

Ziemniaki przekrój na pół.

Wydrążyć wnętrze ziemniaków ze skórki. Pamiętaj, aby zostawić trochę miąższu, aby były wystarczająco mocne, aby utrzymać nadzienie.

Ziemniaki rozgnieść z pozostałymi składnikami i doprawić solą i pieprzem do smaku.

Napełnij skórki ziemniaków nadzieniem i posyp odrobiną sera.

Ziemniaki ułóż na blasze do pieczenia i włóż z powrotem do wędzarni na kolejne 30 minut.

Przepis: Lena Clayton

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now