Jalapeño Poppers with Salmon

Poppers Jalapeño z Łosoś



Zacznij przyjęcie z tymi smacznymi małymi poppersami w mgnieniu oka! Możesz zostawić nasiona lub je wyciągnąć. Wszystko zależy od tego, jak lubisz ciepło!

Ingredients

1 opakowanie serka śmietankowego (8 uncji)

2 łyżki drobno posiekanego szczypiorku + 1 łyżka dodatkowo do dekoracji

1/2 szklanki bardzo starego białego sera Cheddar

1/2 funta (8 uncji lub 1 filiżanka) drobno posiekanego dzikiego łososia sockeye – zachowaj kilka małych kawałków do dekoracji

10 Jalapeño, przepołowionych i oczyszczonych (w tym celu załóż rękawiczki)

Preparation

Rozgrzej wędzarnię Bradley do 160°C i w tym celu użyj kilku krążków imbirowo-sezamowych. W misce wymieszaj serek śmietankowy, szczypiorek, stary biały ser Cheddar i posiekany łosoś. Dobrze wymieszaj!

Wytnij i wydrąż papryczki jalapeno, a następnie ułóż je na wyłożonej papierem kratce. Napełnij papryczki jalapeno i rozłóż je na stojaku, tak aby się nie stykały.

Włożyć do wędzarni i piec przez 40 min. Sprawdź po 30 minutach, czy się nie rozgotowały.

Wyciągnij z wędzarni i połóż na wierzch zarezerwowanego łososia. Włóż brojler w piekarniku na 2-4 minuty, aby nadać mu kolor, lub weź latarkę i przypal górę poppersów, a także nadaj kolor wędzonemu łososiowi!!!

Po zakończeniu wyjmij z piekarnika i posyp szczypiorkiem!

Przepis autorstwa: Cory Walby – Kuchnia testowa w sobotni wieczór

Ożywić
Sezam

Biszkiety imbirowo-sezamowe dla palaczy Bradley

Nasze bisquettes z sezamem, imbirem i mesquite dodadzą wyrazistego smaku następnym razem, gdy będziesz przygotowywać wołowinę, warzywa, kaczkę lub jagnięcinę.

Shop Now