Smoked Mushroom Caps

Wędzony Czapki grzybowe



Wędzone czapki grzybów to łatwy przepis i nadają elegancji każdego posiłku. Wędzone grzyby nadziewane wędzoną kiełbasą, co może pójść nie tak?

Ingredients

12 Pieczarek średniej wielkości, usunięto łodygi

2-3 włoskie kiełbaski (różni się w zależności od wielkości pieczarek i kiełbasek)

12 kostek bardzo starego cheddara (½ cala kostki)

¼ szklanki sosu BBQ

Bisquettes o smaku Bradleya – jabłko, wiśnia, klon

Preparation

Surowe mięso kiełbasiane wycisnąć z osłonek. W każdą czapkę grzybową wciśnij kawałek kiełbasy.

Wciśnij kostkę bardzo starego cheddara w mięso kiełbasy w każdej czapce grzyba.

Posmaruj sosem BBQ.

Umieść czapkę grzybową na stojaku do wędzarni Bradley.

Ustaw wędzarnię na 250°F, używając wybranych ciastek Bradley Flavour Bisquettes (jabłko, wiśnia lub klon świetnie się sprawdzają).

Wędzić kapelusze grzybów przez 2-3 godziny.

Przepis autorstwa: Steve Cylka

Jabłko
 Drewno

Bisquettes jabłkowy dla palaczy Bradley

Lekki, owocowy i lekko słodki aromat dymu, który łączy się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i serem.

Shop Now