Wędzony Czapki grzybowe
Wędzone czapki grzybów to łatwy przepis i nadają elegancji każdego posiłku. Wędzone grzyby nadziewane wędzoną kiełbasą, co może pójść nie tak?
Ingredients
12 Pieczarek średniej wielkości, usunięto łodygi
2-3 włoskie kiełbaski (różni się w zależności od wielkości pieczarek i kiełbasek)
12 kostek bardzo starego cheddara (½ cala kostki)
¼ szklanki sosu BBQ
Bisquettes o smaku Bradleya – jabłko, wiśnia, klon
Preparation
Surowe mięso kiełbasiane wycisnąć z osłonek. W każdą czapkę grzybową wciśnij kawałek kiełbasy.
Wciśnij kostkę bardzo starego cheddara w mięso kiełbasy w każdej czapce grzyba.
Posmaruj sosem BBQ.
Umieść czapkę grzybową na stojaku do wędzarni Bradley.
Ustaw wędzarnię na 250°F, używając wybranych ciastek Bradley Flavour Bisquettes (jabłko, wiśnia lub klon świetnie się sprawdzają).
Wędzić kapelusze grzybów przez 2-3 godziny.
Przepis autorstwa: Steve Cylka
Jabłko
Drewno
Lekki, owocowy i lekko słodki aromat dymu, który łączy się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, jagnięciną i serem.
Shop Now