smoked brie

Wędzony Brie Wheel Przepis



Proste. Po prostu zimne dym koło brie dla 1:30, a następnie podawaj je z ulubioną polewą.

Ingredients

Koło sera brie

Pożądane dodatki, takie jak karmelizowana cebula, żurawina, miód, klon, pistacje itp.

Preparation

Koło brie z zimnym dymem dla 1½ godziny z biszkoptami hikorowymi.

Zawinąć w gazę i umieścić w szczelnym pojemniku, przechowywać w lodówce przez noc, aby wchłonęło smak.

Brie ułożyć w naczyniu do pieczenia i posypać wybraną polewą (ja użyłam odrobiny syropu klonowego, karmelizowanej cebuli i migdałów).

Piec w temperaturze 150°F przez 5-10 minut, w zależności od wielkości koła (piecz, aż zacznie wypływać, ale nie całkowicie się roztopi).

Podawać z plasterkami jabłek, krakersami, chrupiącymi ciasteczkami itp.

Amerykański orzech biały
 Drewno

Hickory Bisquettes dla palaczy Bradley

Mocny i słodki smak Hickory Bisquettes sprawia, że jest to jedno z najpopularniejszych gatunków drewna do wędzenia, a szczególnie dobrze komponuje się z drobiem, wołowiną, wieprzowiną, dziczyzną, ptastwem wodnym, orzechami i serem.

Shop Now