Wędzony Chili pistacje Przepis
Aby rozpocząć ten wędzony przepis na pistację chili, rozgrzej palacza do 225ºF (107,2 ° C) i piekarnika domowego do 275ºF (135 ° C). Możesz zwiększyć brązowy cukier i cayenne do smaku. Użyłem tylko jednego krążka do palenia ich przez zaledwie 20 minut w 225ºF (107,2 ° C). Użyj Bisquette, którą lubisz i tyle, ile chcesz. I użyj żaby na torbie z szynką, bo inaczej się przyklei. Przechowuj w szczelnym kanistrze lub zamku.
Ingredients
2 szklanki solonych pistacji łuskanych
1,5 łyżki chili w proszku
1,5 łyżeczki mielonego kminku
1 łyżeczka mielonej kolendry
1 łyżeczka papryki
1 łyżeczka brązowego cukru
1,5 łyżki sosu Worcestershire
1/2 łyżeczki soli
1/2 łyżeczki cayenne
1 łyżka roztopionego masła
Preparation
Wymieszaj wszystkie suche składniki razem.
Pistacje przełóż do większego pojemnika i dodaj sos.
Po polaniu orzechów sosem (potrzebuje lepkiego gospodarza, więc rozpuściłem 1 łyżkę masła i dodałem do orzechów) Dobrze pokryj.
Teraz zacznij dodawać suche. Pokryj całość suchą.
Następnie przykryj ruszt torebką z szynką. Można je kupić w dowolnym miejscu w Internecie. LEM, Allied, producent kiełbas.
I użyj frogmata na torebce z szynką.
Teraz dodaj przyprawione pistacje.
Użyłem tylko 1 krążka (możesz użyć dowolnej liczby) i grałem tylko przez 20 minut @225.
Gdy orzechy znajdują się na 6 stojaku, wyłóż blachę z ciasteczkami pergaminem i ustaw piekarnik na 275*
Orzechy z wędzarni, teraz na blachę i do piekarnika na 8 minut. Wrzucić orzechy po 4 minutach.
Przechowywać w szczelnym pojemniku lub zamku błyskawicznym... jeśli wytrzymają tak długo.