Smoked Chili Pistachios Recipe

Wędzony Chili pistacje Przepis



Aby rozpocząć ten wędzony przepis na pistację chili, rozgrzej palacza do 225ºF (107,2 ° C) i piekarnika domowego do 275ºF (135 ° C). Możesz zwiększyć brązowy cukier i cayenne do smaku. Użyłem tylko jednego krążka do palenia ich przez zaledwie 20 minut w 225ºF (107,2 ° C). Użyj Bisquette, którą lubisz i tyle, ile chcesz. I użyj żaby na torbie z szynką, bo inaczej się przyklei. Przechowuj w szczelnym kanistrze lub zamku.

Ingredients

2 szklanki solonych pistacji łuskanych

1,5 łyżki chili w proszku

1,5 łyżeczki mielonego kminku

1 łyżeczka mielonej kolendry

1 łyżeczka papryki

1 łyżeczka brązowego cukru

1,5 łyżki sosu Worcestershire

1/2 łyżeczki soli

1/2 łyżeczki cayenne

1 łyżka roztopionego masła

Preparation

Wymieszaj wszystkie suche składniki razem.

Pistacje przełóż do większego pojemnika i dodaj sos.

Po polaniu orzechów sosem (potrzebuje lepkiego gospodarza, więc rozpuściłem 1 łyżkę masła i dodałem do orzechów) Dobrze pokryj.

Teraz zacznij dodawać suche. Pokryj całość suchą.

Następnie przykryj ruszt torebką z szynką. Można je kupić w dowolnym miejscu w Internecie. LEM, Allied, producent kiełbas.

I użyj frogmata na torebce z szynką.

Teraz dodaj przyprawione pistacje.

Użyłem tylko 1 krążka (możesz użyć dowolnej liczby) i grałem tylko przez 20 minut @225.

Gdy orzechy znajdują się na 6 stojaku, wyłóż blachę z ciasteczkami pergaminem i ustaw piekarnik na 275*

Orzechy z wędzarni, teraz na blachę i do piekarnika na 8 minut. Wrzucić orzechy po 4 minutach.

Przechowywać w szczelnym pojemniku lub zamku błyskawicznym... jeśli wytrzymają tak długo.