Jak zrobić wędzone Prosciutto Brie Ser
Rozkoszuj się idealną przystawką tym przepysznym przepisem. Owinąć kremowe koło brie 14 uncji w Prosciutto, palij go w palacza Bradleya z nutą brzoskwiniowej glazury jalapeno i przyprawami pszczół miodnych i rozkoszuj się nieodpartą mieszanką smaków. Przygotuj się, aby zaimponować swoim gościom tym pysznym danie, które łączy bogactwo Brie, dymność palacza Bradleya oraz słodkie i pikantne nuty szkliwia.
Ingredients
Koło sera brie o pojemności 14 uncji
3 uncje prosciutto
Brzoskwiniowa glazura jalapeno
Przyprawa pszczół zabójca miodu
Preparation
Weź 1 14-uncjowe koło brie i przykryj je prosciutto, następnie polej brzoskwiniową glazurą jalapeno na kółko serowe i pokryj je przyprawą Honey Killer Bee.
Umieść kółko z serem brie w wędzarni Bradley, ustaw ją na 148°C i wędź przez 45 minut.
Po zakończeniu wędzenia wyjmij go z wędzarni, nałóż brzoskwiniowo-miodową glazurę jalapeno i ciesz się!
Przepis autorstwa: Moodie Smakosz Tulsa