How to Make Smoked Prosciutto Brie Cheese

Jak zrobić wędzone Prosciutto Brie Ser



Rozkoszuj się idealną przystawką tym przepysznym przepisem. Owinąć kremowe koło brie 14 uncji w Prosciutto, palij go w palacza Bradleya z nutą brzoskwiniowej glazury jalapeno i przyprawami pszczół miodnych i rozkoszuj się nieodpartą mieszanką smaków. Przygotuj się, aby zaimponować swoim gościom tym pysznym danie, które łączy bogactwo Brie, dymność palacza Bradleya oraz słodkie i pikantne nuty szkliwia.

Ingredients

Koło sera brie o pojemności 14 uncji

3 uncje prosciutto

Brzoskwiniowa glazura jalapeno

Przyprawa pszczół zabójca miodu

Preparation

Weź 1 14-uncjowe koło brie i przykryj je prosciutto, następnie polej brzoskwiniową glazurą jalapeno na kółko serowe i pokryj je przyprawą Honey Killer Bee.

Umieść kółko z serem brie w wędzarni Bradley, ustaw ją na 148°C i wędź przez 45 minut.

Po zakończeniu wędzenia wyjmij go z wędzarni, nałóż brzoskwiniowo-miodową glazurę jalapeno i ciesz się!

Przepis autorstwa: Moodie Smakosz Tulsa