How to Make Smoked Queso

Jak zrobić Wędzone Queso



W tym filmie Gerardo z @GrodGrills tworzy wędzone queso, idealne na następny grill.

Ingredients

1 opakowanie aksamitu

1 szklanka sera cheddar

4 uncje sera śmietankowego

1 Może rotel

1 Puszka kremu grzybowego

Świeże piko

Przyprawa (dowolna potrawa z grilla)

Preparation

Na patelnię włóż velveetę, serek śmietankowy, ser cheddar, puszkę rotelu, krem grzybowy i świeże pico. Następnie posyp składniki przyprawą (lub pastą do grilla).

Wędź mieszankę queso w wędzarni przez 2 godziny w temperaturze 250°F (121°C) i do wędzarni dodaj 6 biszkoptów (dowolny smak).

Po 30 minutach w wędzarni spróbuj wymieszać dip queso łyżką, wszystko jest w porządku, jeśli nie jest jeszcze całkowicie roztopiony.

Po kolejnych 30 minutach wymieszaj queso i poczekaj, aż całkowicie się rozpuści. Po upływie czasu wyjmij go i ciesz się queso z wybranymi frytkami!

Przepis autorstwa: Grille Grodzkie