Jak zrobić Wędzone Queso
W tym filmie Gerardo z @GrodGrills tworzy wędzone queso, idealne na następny grill.
Ingredients
1 opakowanie aksamitu
1 szklanka sera cheddar
4 uncje sera śmietankowego
1 Może rotel
1 Puszka kremu grzybowego
Świeże piko
Przyprawa (dowolna potrawa z grilla)
Preparation
Na patelnię włóż velveetę, serek śmietankowy, ser cheddar, puszkę rotelu, krem grzybowy i świeże pico. Następnie posyp składniki przyprawą (lub pastą do grilla).
Wędź mieszankę queso w wędzarni przez 2 godziny w temperaturze 250°F (121°C) i do wędzarni dodaj 6 biszkoptów (dowolny smak).
Po 30 minutach w wędzarni spróbuj wymieszać dip queso łyżką, wszystko jest w porządku, jeśli nie jest jeszcze całkowicie roztopiony.
Po kolejnych 30 minutach wymieszaj queso i poczekaj, aż całkowicie się rozpuści. Po upływie czasu wyjmij go i ciesz się queso z wybranymi frytkami!
Przepis autorstwa: Grille Grodzkie