Maple Cured Smoked Kingfish

Klon wyleczył wędzony Kingfish Przepis



Rozkoszuj się zadymiymi i słodkimi smakami tego pysznego przepisu na Kingfish. Z mieszanką klonu Bradleya i syropu klonowego filety te są doskonale wędzone i pełne smaku.

Ingredients

Filety z Kingfisha w plasterkach

Lek Bradleya Maple’a

syrop klonowy

Preparation

Lekko posyp filety rybne utwardzaczem Bradley Maple

Filety natrzeć syropem klonowym i wstawić do lodówki na noc

Metoda palenia:

Rozgrzej wędzarnię Bradley do temperatury od 65°C do 85°C (150°F do 200°F).

Suszyć w temperaturze 140°F (60°C) bez dymu, aż powierzchnia będzie sucha. Będzie to wymagało co najmniej godziny.

Podnieś temperaturę do 160°F (71°C), używając biszkietów o smaku klonowym, wędz i gotuj przez 3 lub 4 godziny, w zależności od grubości filetów.