Smoked Hapuka Recipe

Klon wyleczył wędzony Hapuka Przepis



Zafunduj sobie pyszny i dymny smak dzięki temu przepisowi filetu Hapuka. Słodka i pikantna kombinacja Bradley Maple Cure i syropu klonowego z pewnością zaspokoi twoje pragnienia.

Ingredients

Pokrojone w plasterki filety Hapuka

Lek Bradleya Maple’a

Syrop klonowy

Preparation

Lekko posyp filety rybne utwardzaczem Bradley Maple

Filety natrzeć syropem klonowym i wstawić do lodówki na noc

Metoda palenia:

Rozgrzej wędzarnię Bradley do temperatury od 65°C do 85°C (150°F do 200°F).

Suszyć w temperaturze 140°F (60°C) bez dymu, aż powierzchnia będzie sucha. Będzie to wymagało co najmniej godziny.

Podnieś temperaturę do 71°C, używając bisquettes o smaku klonowym, wędź/gotuj przez 3 lub 4 godziny, w zależności od grubości filetów.