Klon wyleczył wędzony Hapuka Przepis
Zafunduj sobie pyszny i dymny smak dzięki temu przepisowi filetu Hapuka. Słodka i pikantna kombinacja Bradley Maple Cure i syropu klonowego z pewnością zaspokoi twoje pragnienia.
Ingredients
Pokrojone w plasterki filety Hapuka
Lek Bradleya Maple’a
Syrop klonowy
Preparation
Lekko posyp filety rybne utwardzaczem Bradley Maple
Filety natrzeć syropem klonowym i wstawić do lodówki na noc
Metoda palenia:
Rozgrzej wędzarnię Bradley do temperatury od 65°C do 85°C (150°F do 200°F).
Suszyć w temperaturze 140°F (60°C) bez dymu, aż powierzchnia będzie sucha. Będzie to wymagało co najmniej godziny.
Podnieś temperaturę do 71°C, używając bisquettes o smaku klonowym, wędź/gotuj przez 3 lub 4 godziny, w zależności od grubości filetów.