Smoked Fish Tostadas with Pico de Gallo

Wędzony Ryby tostadas Przepis



W przypadku tego wędzonego przepisu na ryby Tostada możesz użyć plamiaków, dorsza, tilapii lub filetów sumowych. Dym przy użyciu wyboru drewna. Mieszankali, wiśni i Pacyfiku, wszystkie działają dobrze.

Ingredients

1 funt filetów z białej ryby (łupacz, dorsz, tilapia lub sum)

3 łyżki chili w proszku

2-3 Średnie pomidory - pokrojone w kostkę

½ Słodka cebula – pokrojona w drobną kostkę

1 papryczka Jalapeno – posiekana (opcjonalnie)

Sok z 1 limonki

1 szklanka sera feta – pokruszonego

8 muszli Tostady

Bisquettes o smaku Bradleya – mieszanka olchy, jabłka lub pacyfiku

Preparation

Natrzyj całą rybę sproszkowanym chili.

Ustaw wędzarnię na 275°F, używając wybranego biszkietów drewnianych (świetnie sprawdzają się olcha, jabłko lub mieszanka Pacyfiku).

Połóż filety rybne na stojaku wędzarni i włóż stojak do wędzarni Bradley Smoker.

Wędź rybę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 145°F (około 2 godzin).

Ostudzić rybę.

W średniej wielkości misce przygotuj Pico de Gallo, mieszając razem pokrojone w kostkę pomidory, cebulę, papryczkę jalapeno i sok z limonki.

Złóż tostady, krusząc część ryby i rozprowadzając ją na skorupce tostady. Na wierzch pokruszonej ryby nałóż odrobinę Pico de Gallo. Posyp odrobiną sera feta na wierzchu. Zrób to z pozostałymi muszlami tostada.

Przepis autorstwa: Steve Cylka