Wędzony Ryby tostadas Przepis
W przypadku tego wędzonego przepisu na ryby Tostada możesz użyć plamiaków, dorsza, tilapii lub filetów sumowych. Dym przy użyciu wyboru drewna. Mieszankali, wiśni i Pacyfiku, wszystkie działają dobrze.
Ingredients
1 funt filetów z białej ryby (łupacz, dorsz, tilapia lub sum)
3 łyżki chili w proszku
2-3 Średnie pomidory - pokrojone w kostkę
½ Słodka cebula – pokrojona w drobną kostkę
1 papryczka Jalapeno – posiekana (opcjonalnie)
Sok z 1 limonki
1 szklanka sera feta – pokruszonego
8 muszli Tostady
Bisquettes o smaku Bradleya – mieszanka olchy, jabłka lub pacyfiku
Preparation
Natrzyj całą rybę sproszkowanym chili.
Ustaw wędzarnię na 275°F, używając wybranego biszkietów drewnianych (świetnie sprawdzają się olcha, jabłko lub mieszanka Pacyfiku).
Połóż filety rybne na stojaku wędzarni i włóż stojak do wędzarni Bradley Smoker.
Wędź rybę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 145°F (około 2 godzin).
Ostudzić rybę.
W średniej wielkości misce przygotuj Pico de Gallo, mieszając razem pokrojone w kostkę pomidory, cebulę, papryczkę jalapeno i sok z limonki.
Złóż tostady, krusząc część ryby i rozprowadzając ją na skorupce tostady. Na wierzch pokruszonej ryby nałóż odrobinę Pico de Gallo. Posyp odrobiną sera feta na wierzchu. Zrób to z pozostałymi muszlami tostada.
Przepis autorstwa: Steve Cylka