Smoked Salmon Mini Quiches Recipe

Wędzony Łosoś Przepis Mini Quiches



Połącz wędzonego na zimno łososia z kozim serem, koperkiem i szczypiorkiem, a otrzymasz wspaniałe kremowe nadzienie do quiches.

Ingredients

12 mini muszelek z ciasta

2 uncje łososia wędzonego na zimno

2 uncje sera koziego – pokruszonego

3 średnie jajka

⅔ Szklanka mleka

¼ łyżeczki soli koszernej

½ łyżeczki świeżego koperku, posiekanego

2-3 szczypiorek, posiekany

Preparation

Łososia pokroić na kawałki o wielkości ¼ cala.

Rozłóż kozi ser i łososia pomiędzy skorupkami ciasta.

Wymieszaj jajka, mleko, sól, koperek i szczypiorek, aż składniki będą dobrze wymieszane.

Wlać mieszaninę jajek do skorupek ciasta, wypełniając je do ¾ wysokości.

Piec przez 15 minut lub do momentu, aż środki się zetną. Przed podaniem odstaw quiche na 10 minut.