Wędzone bawoły Sałatka Tilapia Przepis na kanapki
Pyszny przepis na kanapkę! Idealny na szybką przekąskę, ponieważ ryba zajmuje mniej niż dwie godziny, aby palić.
Ingredients
1 szklanka ostrego sosu Louisiana (takiego jak Frank's lub innej marki)
3 filety z tilapii
1 Czerwona papryka – wydrążona i pokrojona w kostkę
6 Cebul zielonych - pokrojonych w cienkie plasterki
1½ Cudowny bicz Cups
2 łyżki ostrego sosu Louisiana
8 kromek chleba
Sałata lub inny dodatek do kanapek
Preparation
W dużej misce przykryj filety tilapii 1 szklanką ostrego sosu. Obróć rybę tak, aby była całkowicie nią pokryta. Przykryj folią spożywczą i włóż do lodówki na około 2 godziny.
Ustaw wędzarnię na 275°F z wykorzystaniem wybranego biszkietów drzewnych (olcha, pacyfik, jabłko).
Wyjmij filety z tilapii z marynaty i umieść je na stojaku wędzarniczym, a stojak włóż do wędzarni Bradley. Wędzić rybę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 145°C°F, około 2 godzin. Pozwól rybie ostygnąć w lodówce.
Rozdrobnij filety rybne w średniej wielkości misce. Wymieszaj pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę, pokrojoną w plasterki zieloną cebulę, Miracle Whip i pozostałe 2 łyżki ostrego sosu, aż dobrze się połączą.
Na kromce chleba rozsmaruj trochę mieszanki sałatki z tilapii. Na wierzch połóż sałatę lub inne dodatki i połóż na wierzchu kolejną kromkę chleba. Zrób to z pozostałymi kromkami chleba.