Smoked tilapia sandwich

Wędzone bawoły Sałatka Tilapia Przepis na kanapki



Pyszny przepis na kanapkę! Idealny na szybką przekąskę, ponieważ ryba zajmuje mniej niż dwie godziny, aby palić.

Ingredients

1 szklanka ostrego sosu Louisiana (takiego jak Frank's lub innej marki)

3 filety z tilapii

1 Czerwona papryka – wydrążona i pokrojona w kostkę

6 Cebul zielonych - pokrojonych w cienkie plasterki

1½ Cudowny bicz Cups

2 łyżki ostrego sosu Louisiana

8 kromek chleba

Sałata lub inny dodatek do kanapek

Preparation

W dużej misce przykryj filety tilapii 1 szklanką ostrego sosu. Obróć rybę tak, aby była całkowicie nią pokryta. Przykryj folią spożywczą i włóż do lodówki na około 2 godziny.

Ustaw wędzarnię na 275°F z wykorzystaniem wybranego biszkietów drzewnych (olcha, pacyfik, jabłko).

Wyjmij filety z tilapii z marynaty i umieść je na stojaku wędzarniczym, a stojak włóż do wędzarni Bradley. Wędzić rybę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 145°C°F, około 2 godzin. Pozwól rybie ostygnąć w lodówce.

Rozdrobnij filety rybne w średniej wielkości misce. Wymieszaj pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę, pokrojoną w plasterki zieloną cebulę, Miracle Whip i pozostałe 2 łyżki ostrego sosu, aż dobrze się połączą.

Na kromce chleba rozsmaruj trochę mieszanki sałatki z tilapii. Na wierzch połóż sałatę lub inne dodatki i połóż na wierzchu kolejną kromkę chleba. Zrób to z pozostałymi kromkami chleba.