Wędzony Bekon owinięty kobia Przepis
Rozkoszuj się słodką i pikantną ucztą tą owiniętą boczkiem kobią wędzoną do perfekcji. Marynowane w waniliowym mleku sojowym, brązowym cukrze i przyprawom z owocami morza, ta ryba z pewnością będzie hitem na każdym spotkaniu.
Ingredients
Waniliowe mleko sojowe
Brązowy cukier
Syrop Hungry Jack Lite
Tones Wstępnie zmieszana przyprawa do łososia i owoców morza
Równy
Cobia; filety
Boczek
Wykałaczki
Preparation
Połącz brązowy cukier i waniliowe mleko sojowe, syrop Hungry Jack Lite, mieszankę Tones Premiks z łososiem i przyprawą do owoców morza oraz Equal. Mieszaj, aż cukier całkowicie się rozpuści. Użyj wystarczającej ilości mleka sojowego i syropu, aby pokryć rybę, oraz wystarczającej ilości brązowego cukru, aby posłodzić rybę według własnego gustu.
Umieść rybę w zamykanych plastikowych torebkach o pojemności jednego galona i zalej ją marynatą.
Przechowywać w lodówce i marynować przez noc, od czasu do czasu przewracając torebkę.
Wyjmij ryby z plastikowych toreb.
Rybę pokroić w dwucalowe kawałki, owinąć paskami boczku i zabezpieczyć wykałaczkami.
Wędź przez około 2,5 godziny (w zależności od grubości ryby) w temperaturze 150 stopni F; użyj krążków wędzonych jabłek przez 2 godziny (sprawdź, czy ryba jest gotowa po 2 godzinach).
Ryba jest upieczona, gdy łatwo się łuszczy.
Cieszyć się!