Smoked Bacon Wrapped Cobia Recipe

Wędzony Bekon owinięty kobia Przepis



Rozkoszuj się słodką i pikantną ucztą tą owiniętą boczkiem kobią wędzoną do perfekcji. Marynowane w waniliowym mleku sojowym, brązowym cukrze i przyprawom z owocami morza, ta ryba z pewnością będzie hitem na każdym spotkaniu.

Ingredients

Waniliowe mleko sojowe

Brązowy cukier

Syrop Hungry Jack Lite

Tones Wstępnie zmieszana przyprawa do łososia i owoców morza

Równy

Cobia; filety

Boczek

Wykałaczki

Preparation

Połącz brązowy cukier i waniliowe mleko sojowe, syrop Hungry Jack Lite, mieszankę Tones Premiks z łososiem i przyprawą do owoców morza oraz Equal. Mieszaj, aż cukier całkowicie się rozpuści. Użyj wystarczającej ilości mleka sojowego i syropu, aby pokryć rybę, oraz wystarczającej ilości brązowego cukru, aby posłodzić rybę według własnego gustu.

Umieść rybę w zamykanych plastikowych torebkach o pojemności jednego galona i zalej ją marynatą.

Przechowywać w lodówce i marynować przez noc, od czasu do czasu przewracając torebkę.

Wyjmij ryby z plastikowych toreb.

Rybę pokroić w dwucalowe kawałki, owinąć paskami boczku i zabezpieczyć wykałaczkami.

Wędź przez około 2,5 godziny (w zależności od grubości ryby) w temperaturze 150 stopni F; użyj krążków wędzonych jabłek przez 2 godziny (sprawdź, czy ryba jest gotowa po 2 godzinach).

Ryba jest upieczona, gdy łatwo się łuszczy.

Cieszyć się!